Финалът за Купата на България между ЦСКА и Левски ще

...
Финалът за Купата на България между ЦСКА и Левски ще
Коментари Харесай

Финалът за Купата ще генерира приходи от 800 000 лева

Финалът за Купата на България сред ЦСКА и Левски ще бъде един от най-посетените дуели у нас през последните години. От това ще се облагодетелства и Професионалната Футболна лига, която се явява уредник на събитието, а с това и получава приходите от него.

Простите сметки демонстрират, че при цялостен стадион ПФЛ ще прибере близо 800 000 лв. единствено от продадените билети, пресмята " Тема спорт ".
 Пускат на следващия ден билетите за финала на Купата, ето и окончателните цени
Пускат на следващия ден билетите за финала на Купата, ето и окончателните цени

" Червените " почитатели в " А " и " Г ", " сините " в " Б " и " В "

Прави усещане и че цените на талоните са повишени по отношение на миналогодишния край, които пък бяха по-високи от тези през 2020 година. И в трите срещи участник е ЦСКА. Преди 2 години армейците срещнаха Локомотив Пловдив в борбата за трофея, като билетите за секторите А и В костваха 20 лв., а тези за Б и Г - 12 лв..

През предишния сезон пък алените се изправиха против Арда и талоните за централните трибуни бяха на стойност 25 лв., а тези за секторите зад двете порти - 15 лева За финала сред ЦСКА и Левски обаче цените за билетите за А и В скочиха до 35 лв., до момента в който тези за трибуните зад вратата остават непроменени от предходната година - 15 лева

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР