Финалът в Игри на волята наближава, а участниците в шоуто

...
Финалът в Игри на волята наближава, а участниците в шоуто
Коментари Харесай

Наградата от "Игри на волята" е доста голяма! Ето как я похарчиха първите двама победители

Финалът в " Игри на волята " наближава, а участниците в шоуто към този момент приказват самоуверено за фантазиите си, свързани с огромната премия - стоте хиляди лв.. През седмицата Борис показа, че би вложил сумата в непряк бизнес и би се поглезил. Симеон пък описа, че желае да си купи къща, в която да живее с приятелката си (с която към този момент са се разделили). 

Виж още: Мани след " Игри на волята ": За подправените вести, успехите в живота и лицемерието 

Така или другояче, 100 хиляди лева са си сериозна сума, а с сходна към този момент са се " сблъсквали " двама спечелили - от първи и от втори сезон на шоуто, като в първото издание на Игрите сумата бе даже двойна, 200 хиляди лева Какво обаче направиха с парите си Добрин и Милен? Ето и какво са споделяли:

Милен

Още когато завоюва премията, Милен имаше проект по какъв начин да похарчи парите. Милен съобщи, че ще влага сумата в нещо, което на процедура е постоянно - парцел. Е, в случай че е ставало въпрос за София, надали парите са му стигнали, само че е реалност, че Милен, половинката му и детенцето им, отпътуваха на екзотична отмора напролет на тази година. Става въпрос за по този начин известния в последните месеци у нас Занзибар.

Виж още: Мани хвърли бомбата: Андрей е спал с Елизабет?! 

Родни таблоиди път писаха, че с изключение на за почивката, Милен е употребил парите и за инвестиция - в личен бизнес. Това обаче не звучи доста безапелационно или най-малко не намираме доказателства в профила на Милен - там той към момента се показва като управител клинични тествания, доктор и победител в " Игри на волята ". Единствените му " странични " занимания сякаш са някои платени изявления, giveaway-и и присъединяване в уеб риалити.

Добрин

Добрин се зарече да подари премията си за запазване на природата у нас. Това не е изненада, защото Добата, както го назоваха в шоуто, постоянно е взел участие в разнообразни екоинициативи. 

Виж още: Личната покруса, която беляза Кремена от " Игри на волята "! Риалити звездата с загубата на мъжа си 

Според изявления Добрин е употребявал сериозната сума от шоуто, с цел да засади сериозен брой фиданки край Карнобат. Други пък настояват, че към момента не е оползотворил сумата и живее с това, което изкарва от работата си на акробат. 

 

Въпреки това обаче Добрин продължава с идеята за избавление на планетата и в профила му в Instagram постоянно разгласява информация за разнообразни начинания по тематиката, които поддържа.

Изображение: https://www.instagram.com/milen_tsvetkov_/
https://www.instagram.com/dobrin_world/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР