Финалът в Гласът на България в неделя предизвика различни емоции

...
Финалът в Гласът на България в неделя предизвика различни емоции
Коментари Харесай

Мариана Попова попиля финала в Гласът на България

Финалът в " Гласът на България " в неделя провокира разнообразни страсти и отзиви и продължава да вълнува социалните мрежи. И към този момент освен феновете реагират на това, което се случи на сцената и пред цяла България.

Минути след края на финалното осъществяване, след което Надежда Ковачева се окичи с наградата и сграбчи чека с огромната премия в шоуто, в мрежата заваляха същински словесни снаряди - и то все със звезден привкус.

Мариана Попова отсече: " Аз съм без думи! ", а под поста й предстоящо се разписаха и доста от известните й другари, измежду които бе и Тони Димитрова.



 

Любопитна детайлност е, че в хода на финала Мариана Попова, а и освен тя, агитираше със фотография и къс номер да се гласоподава за Никола Янакиев.

Усилията на всички обаче, се оказаха незадоволителни за това той да бъде крайният победител. Не единствено съгласно Мариана Попова обаче, крайният победител не е трябвало да бъде Надежда Ковачева.

Колегата й в поп музиката Георги Христов също не спести мнение.



Коментар за финала направи и Илия Ангелов. А реакциите в мрежата, както наподобява, занапред ще ескалират, без значение дали са или не със звезден привкус.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР