Финалът на турнира в Задар между Новак Джокович и Андрей

...
Финалът на турнира в Задар между Новак Джокович и Андрей
Коментари Харесай

Шок в Хърватия заради Григор, отмениха финала на турнира

Финалът на шампионата в Задар сред Новак Джокович и Андрей Рубльов незабавно е бил анулиран след новината за позитивната проба на българина, заяви „ Ютарни лист “. „ Трябваше да отменим, оправдавам се “, съобщи именитият хърватски тенисист Горан Иванишевич, шеф на шампионата.

„ Това е огромен потрес и злощастие, изключително откакто всичко вървеше толкоз добре “, продължи Иванишевич. „ Консултирахме се с всички здравни институции и с властта, следихме техните упътвания и трябваше да откажем финалния мач поради всички тези чудесни хора, и тези, които са били в контактс Григор през миналите дни “.

Всички тенисисти, взели участие на шампионата, както и реферите и хората от организационния комитет, ще бъдат подложени на тест за ковид.

В уеб страницата на хърватския вестник „ Ютарни лист “ се напомня, че българинът е имал в действителност доста контакти на сериите „ Адрия тур “: с изключение на с Чорич, той е играл демонстративно баскетболно мачле с останалите тенисисти, който е илюстриран със фотография, на която Гришо пробва да отнеме топката от Джокович.

Предполага се, че в този момент цялата звездна натрупа от тенисисти, взели участие в „ Адрия Тур “, ще си наложи самоизолация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР