Финалът на Световната купа на ФИФА през 2026 г. ще

...
Финалът на Световната купа на ФИФА през 2026 г. ще
Коментари Харесай

Вътре в стадиона за 1,6 милиарда долара, който трябва да бъде домакин на финала на Световната купа на ФИФА и някога проведен Супербоул

Финалът на Световната купа на ФИФА през 2026 година ще се организира в Ню Джърси на стадиона MetLife на Ню Йорк Метс, защото мястото се пребори предложения от Далас и Лос Анджелис за домакинство на изложбата.

Съобщението за града, който ще бъде хазаин на може би най-репортажния мач в спорта, беше направено по време на особено предаване в Маями, в което взе участие президентът на ФИФА Джани Инфантино на 4 февруари. Докато Съединените щати се приготвят да провеждат шампионата след три години, дружно с Мексико и Канада, процесът на наддаване за финала беше яростно оспорван.

Още през септември изглеждаше, че на Далас ще бъдат поверени отговорностите за хазаин на финала с Инфантино посещавайки мач сред Далас Каубойс печелят победа с 30-10 над Ню Йорк Джетс. Говорейки за пълномощията на AT&T Stadium, швейцарецът подразни: „ Стадионът е безусловно приказен.

„ Невероятно е да съм тук... значимо е да се видят всички игрища, значимо е да се види какво се прави за почитателите. Трябва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР