Финалът на риалити формата Ергенът наближава, а зрителите все повече

...
Финалът на риалити формата Ергенът наближава, а зрителите все повече
Коментари Харесай

Победителката в Ергенът не е бъдещата булка на Евгени Генчев

Финалът на риалити формата " Ергенът " наближава, а феновете от ден на ден се вълнуват коя дама ще си избере Евгени за своя брачна половинка. По всичко проличава, че има благосклонности към повече от една, само че победителката ще би трябвало да бъде една от тях. 

Вече е ясно коя госпожица е съумяла да го впечатли най-силно, че на финала на шоуто той да се разкрие пред нея и да й каже: " Обичам те. Стани моя жена ". 

По-голяма част от феновете считат, че Елена е тази, която е съумяла да омотае в мрежите си пианиста. Да, тя остава до край, дружно с най-голямата си съперничка - Валерия. Именно тя е избраницата на Евгени. 

Всъщност 24-годишната плевенчанка, която е модел и бранител на животните, бе любимка на Евгени съвсем през цялото време на шоуто и явно това не се трансформира до края. Именно тя ще е тази, която ще чуе думите: „ Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена “, изречени от пианиста, след което ще получи и заветния пръстен.

Хора от кухнята на екипа издават, че изборът на пианиста ще причини нервозен срив на Елена и тя ще избухне в рев. Запознати издават, че Евгени в действителния живот не е с Валерия, въпреки тя да печели формата. Говори се, че на по-късен стадий се е събрал с Елена и точно с нея приготвя женитба през лятото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР