Финалът на Европейското първенство може да бъде преместен от Лондон

...
Финалът на Европейското първенство може да бъде преместен от Лондон
Коментари Харесай

The Times: Местят финала на Евро 2020 от Лондон в живеещата без ковид-истерия Будапеща

Финалът на Европейското състезание може да бъде изместен от Лондон в Будапеща, оповестява авторитетното издание The Times. Причина за това са карантинните ограничения, които би трябвало да бъдат приложени за към 2500 VIP гости на дуела.

Според настоящото законодателство всички, които желаят да има достъп до финала, би трябвало да бъдат подложени на 10-дневна изолираност, която на този стадий е неприемлива от УЕФА и ФИФА.

От УЕФА от дълго време желаеха от Лондон освобождение на избрани лица от карантината, което обаче към момента се обмисля от Борис Джонсън и неговото държавно управление.

На този стадий Европейската футболна централа публично не разяснява сходна смяна на семейството, само че тя е обсъждана.

Към днешна дата е планувано на Уембли да участват фенове на 50% от потенциала както в полуфиналите, по този начин и във финалната среща.

На другия полюс е стадион „ Пушкаш Арена “ в Будапеща. Там за първи път бяха позволени фенове до цялостния потенциал на спортното оборудване. Именно не толкоз строгите ограничения в Унгария могат да доведат до смяна на семейството на финалната среща.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР