Финалът на Ергенът 3 може да наближава и съвсем обяснимо

...
Финалът на Ергенът 3 може да наближава и съвсем обяснимо
Коментари Харесай

Ергенът 3 - обиди, открита агресия и наказание за провинилата се

Финалът на Ергенът 3 може да наближава и напълно обяснимо нервите в имението на любовта да са по-опънати. Това обаче се случва съвсем без присъединяване на Алек Младенов, който все по-често би трябвало да влиза в ролята на... звероукротител.

Това видяхме в първия епизод от тази седмица, в който станахме очевидци на един от най-грандиозните - и грозни - кавги сред девойките. Една против друга се изправиха Теа и Виктория, откакто напрежението сред тях растеше с всяка седмица.

По време на словесния им двубой Теа мина всевъзможни граници в нападките и обидните думи, които употребява против Виктория. Втората счете за нужно да показа какво е чула по собствен адрес с Алек.

А реакцията на Ергена не закъсня - той даже не изчака да стигне до финалната роза, а през цялото време на Церемонията на розата съобщи на Теа, че е време да напусне имението. Така танцьорката, актриса и диджей си отпътува от остров Родос прибързано.

Тази вечер, 11 април, ни чака ново опълчване, което обаче е част от игра. Момичетата ще бъдат разграничени на два тима и ще би трябвало да премерят сили на хокей на трева. Победителките ще бъдат единствените, позволени до вечерния коктейл.

А той още веднъж ще предложи страсти допълнително - една от претендентките за сърцето на Алек ще го попита непосредствено дали има късмет да бъде негова половинка, а друга ще се изясни в обич.

Ергенът 3 е в сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР