Финалът на чирака е обявен от лорд Шугър като пайове

...
Финалът на чирака е обявен от лорд Шугър като пайове
Коментари Харесай

Лорд Алън Шугър нарече Финала на чирака като „пайове срещу пилатес“, докато аутсайдерите се борят за спечелването на £250k

Финалът на чирака е разгласен от лорд Шугър като „ пайове против пилатес “ на следващия ден вечер – защото един претендент ще завоюва £ Инвестиция от 250 000 от него - макар че и двамата имаха нерешително начало в бизнес конфликта си.

Епизодът по BBC1 ще види майстора на пайове Фил Търнър против Рейчъл Уулфорд, която има свои лични бутикови фитнес зали, които се надява да разшири на север от Англия.

На финала двойката би трябвало да измисли лога и цифрови реклами, преди да направи показване пред бизнес специалисти в своите области. Но благодарение на уволнени претенденти и двамата в началото се борят за съвършенство. Новото лого на къс на Фил не впечатлява съветника на Lord Sugar Карън Брейди.

Карън сподели: „ Има 90 години история в този артикул, само че логото в действителност не демонстрира класата, традицията и качеството, които Фил беше надявайки се да го предам. За мен просто наподобява малко карикатурно. "

В другия екип, името на студиото на Рейчъл не се харесва на съветника и някогашен победител Ти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР