Финалът на Big Brother All Stars ще предвести началото на

...
Финалът на Big Brother All Stars ще предвести началото на
Коментари Харесай

Екшън и сексапил в „Пожарникарите от Чикаго” и „Без граници”

Финалът на Big Brother All Stars ще предвести началото на три нови министър председатели в ефира на Нова тв. Първият сериал, който ще дебютира в медията, е най-успешната модерна английска драма и рекордьор на Гинес „ Имението Даунтън ”. Носителят на два Златни глобуса и девет награди Еми ще отвори порти на 17 декември от 20.00 ч. с ексклузивен двоен епизод.

От аристократична Англия в динамичен Чикаго ще ни води втората идна премиера – американската поредност „ Пожарникарите от Чикаго ”, чийто първи епизод феновете ще видят още веднъж на 17 декември, от 22.00 ч., незабавно след „ Имението Даунтън ”.

Специално внимание измежду актьорския състав тук заслужава Тейлър Кини – приятелят на Лейди Гага. Именно тях двамата английската преса неотдавна раздели. Като причина за раздялата бе посочен точно чаровният артист, решил да постави завършек на връзката си с ексцентричната певица поради безкрайните й професионални задължения. Нито певицата, нито артистът обаче потвърдиха новината, като даже я опровергаха, появявайки се дружно на светско събитие.

В „ Пожарникарите от Чикаго ” Кини е един от екипа на 51-ва чикагска пожарна – хората, които в никакъв случай не се опасяват да влязат в огъня. Част от актьорския състав е и австралийският артист Джеси Спенсър, който феновете познават като лекар Робърт Чейси в „ Д-р Хаус ”. Женското наличие е показано в лицето на Моника Реймънд (Lie to me) и изкусителната русокоска Лорън Джърман. Поредицата споделя за рисковата и вълнуваща работа на пожарникарите, спасителите и парамедиците от чикагската пожарна. Това са смелите мъже и дами, които смело се впускат в заплахата, от която всички останали бягат. Отговорността на специалността безспорно рефлектира и върху персоналния им живот. Напрежението поражда несъгласия. Трагедиите водят след себе си до възприятие за виновност и обвинявания. Когато застанат против заплахата обаче, всички те загърбват своите различия и застават един зад различен.

На 18 декември феновете ще посрещнат огромния френски режисьор и продуцент Люк Бесон и сериала „ Без граници ”. Екшън поредицата е едно от първите инициативи на Бесон в малкия екран. Тя наблюдава прекарванията на Винсънт Либерати – сътрудник от френските секрети служби, който става част от загадка организация и се съгласява да извършва секретни задачи в подмяна на едно – достъп до пробно лекуване на тежката му болест. Това му дава и още една опция – да бъде покрай темпераментната си щерка тийнеджърка Лола, някогашната си брачна половинка Александра, любовта към която към момента не е претърпял, и подозрителната му сестра ченге Жулиет. Опасните задачи на Винсънт ще имат своето непокътнато място в ефира на Нова тв всеки работен ден от 21.00 ч., незабавно след „ Имението Даунтън ”.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР