Финалът на АТР 500 турнира в Дубай ще бъде в

...
Финалът на АТР 500 турнира в Дубай ще бъде в
Коментари Харесай

Събота: Финал в Дубай и Акапулко. Полуфинали в Остин, Монтерей и Сантяго


Финалът на АТР 500 шампионата в Дубай ще бъде в центъра на вниманието на всички тенис почитатели в съботния следобяд. В 17 часа Даниил Медведев и Андрей Рубльов излизат един против различен за първи път на край в АТР тура. Разбира се, двамата сънародници се познават извънредно добре като имат мачове между тях още на ранна детска възраст.

В АТР тура Медведев има преимущество от 4-2 победи, само че двата триумфа на Рубльов бяха в последните им две срещи.

За останалите мачове денем ще би трябвало да изчакаме до късните часове. В 22:30 започва първият полуфинал в Остин сред Даниел Колинс и Марта Костюк. След тях една против друга излизат Кейти Волинетс и Варвара Грачова.

В 23 часа е началото на полуфиналите на клей шампионата в Сантяго – Себастиан Баес против Томас Ечевери и Жауме Мунар – Николас Джари.

30 минути след среднощ започват и борбите за място на край в Монтерей. В първия Дона Векич ще играе с намиращата се във форма Лин Жу, а във втория излизат Каролин Гарсия и Елизе Мертенс.

В 5 часа сутринта в неделя ще пристигна време и за финала на АТР 500 шампионата в Акапулко. Томи Пол ще срещне в него спечелилия от мача сред Холгер Руне и Алекс де Минор.
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: Лазаров, Мъри и една алена рокля

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР