Финалът е все по-близо, а с всеки изминал етап битката

...
Финалът е все по-близо, а с всеки изминал етап битката
Коментари Харесай

Начало на осминафиналите в Лига Европа

Финалът е все по-близо, а с всеки минал стадий борбата е все по-свирепа! Така е в Лига Европа. Днес (8 март) ще се изиграят първите срещи от осминафиналите в шампионата, а по традиция каналите на bTV Media Group ще ви създадат съпричастни към 4 от най-интригуващите мачове.

" Борусия " Дортмунд - " Ред Бул " Залцбург, 20:00 ч., bTV Action

Двата отбора за първи път излизат един против различен в европейските клубни шампионати. " Жълто-черните " могат да разчитат на традицията и да се усещат спокойни - до в този момент всичките им конфликти с австрийски тимове са завършвали с победи. Тимът от Залцбург не е губил в последните си 9 срещи в Европа и сигурно ще се опитат да запазят тази статистика.

" Атлетико " Мадрид - " Локомотив " Москва, 20:00 ч., RING

Московският отбор дебютира на осминафиналите на Лига Европа против един от любимците за трофея. Диего Коста, Гризман и компания са под пара, откакто почитателите желаеха реванш за ранното отпадане от Шампионската лига, а най-хубавият подобен ще е спечелването на втория по мощ европейски клубен шампионат. Първо обаче " Атлетико " би трябвало да се оправи с коравите руснаци.

" Лацио " - " Динамо " Киев, 22:05 ч., bTV Action

Връщаме се през 1999 година " Лацио " печели и двата си конфликта с украинския отбор в груповата фаза на Шампионската лига. Сега от " Динамо " ще търсят реванш, а главният им коз е някогашният футболист на ЦСКА - Жуниор Мораеш, който има 6 попадения в европейските клубни шампионати този сезон.

" Лайпциг " - " Зенит " Санкт Петербург, 22:05 ч., RING

Домакините ще се опитат да спрат отрицателната си серия от 4 мача без победа. Ще им е мъчно обаче против непознатия " Зенит ", който има 3 победи, 3 загуби и 2 равенства против немски тимове.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР