Финал преди финала. Така беше определен сблъсъкът Арсенал срещу Атлетико

...
Финал преди финала. Така беше определен сблъсъкът Арсенал срещу Атлетико
Коментари Харесай

Арсенал се изложи срещу 10 от Атлетико в Лига Европа

Финал преди финала. Така беше избран конфликтът Арсенал против Атлетико Мадрид , а " дюшекчиите " направиха решаваща крачка към финала. Възпитаниците на Диего Симеоне стигнаха до 1:1 в британската столица, и то откакто играха с човек по-малко в продължение на над 90 минути от срещата.
Още в 9` на срещата Симе Вържалко беше изпъден от игра за втори жълт картон. Футболистите на Атлетико полудяха, а Диего Симеоне реагира доста бурно на всяко едно състояние в идващите 2 минути и също беше изпъден - двоен удар за гостите. Въпреки това те изиграха положителни 45 минути и удържаха натиска на противника, а в края на полувремето Гризман изпусна чудесно състояние за своя отбор.

Все отново в 60` домакините разрушиха стената на испанския отбор, като Лаказет вкара с глава 3-ия си гол в шампионата. Ужасяваща неточност на Косчелни обаче коства триумфа на Арсенал. Той подари топката на Гризман, който остана самичък против вратаря, не съумя да го преодолее изцяло, само че след рикошет в крайници на Оспина коженото кълбо остана в игра и Гризман го довкара във вратата - 1:1.
" Дюшекчиите " взеха това, за което отидоха в Лондон, а точно да отбележат гол. Фактът, че това стана с 10 души на терена ще даде в допълнение самочувствие на испанския отбор преди реванша след седмица на " Уанда Метрополитано ".
Какво се случи в другата среща Олимпик Марсилия - Република България Залцбург вижте в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР