Фин Харпс е скромен ирландски клуб от 5000-ото градче Балибофи.

...
Фин Харпс е скромен ирландски клуб от 5000-ото градче Балибофи.
Коментари Харесай

Меко ирландско: Правиш лотария, колата печелят конкурентите!

Фин Харпс е непретенциозен ирландски клуб от 5000-ото градче Балибофи. Най-високото му достижение е успеха в купата на Ирландия през 1974 година.

Наскоро клубът провежда огромна лотария по нейните стандарти.

„ Събраните пари ще отидат за създаването на нови площадки за тренировки за възрастни и малолетни наоколо до новия стадион. Това ще облекчи финансовата и административна тежест ”, сподели представител на Фин Харпс.

Всяка
лотария планува изтегляне на награди. За тази цел клубът се сплоти с локален дилър на коли: единият от спечелилите получи Renault Cleo, вторият Dacia Sandero Stepway, а третият хиляда евро.

Така Dacia Sandero беше извоювана от генералния шеф на футболния съперник Слиго Роувърс Колин Фехили!

Освен всичко, двата клуба са директни съперници: след четири кръга Фин Харпс е на второ място в таблицата, а Слиго Роувърс е на трето място. Тази събота тимовете ще играят между тях.

" Слиго " е малко по-титолуван, само че и много недодялан клуб от 20-хилядния град със същото име. За 93 години той завоюва три трофеи, четири купи и две купи на лигата в Ирландия.



Наскоро клубът организира и забавна акция. Всяко дете, родено в университетската болница Слайгог тази година, ще получи фланелка на Слиго Ровърс в деня, в който се роди. Фланелката е тъкмо копие на домашния комплект за сезон 2021 (в Ирландия играят по пролетно-есенната система), която включва всички елементи на фланелката.

Колин Фехили, основен изпълнителен шеф и в този момент притежател на Dacia Sandero, сподели: „ Ние сме доста горди с това, което Rovers значи за целия район. Този клуб е част от живота ни, която ни сплотява. Стартирахме акция, с цел да предадем това възприятие на допустимо най-вече хора. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР