Философията й бе, че е по-добре да се зарази с

...
Философията й бе, че е по-добре да се зарази с
Коментари Харесай

Антиваксърка: Чешка фолкпевица се зарази умишлено с COVID-19...

Философията й бе, че е по-добре да се болести с COVID-19, вместо да се имунизира, съобщи синът й

Чешката фолкпевица Хана Хорка умря от коронавирус, откакто преди този момент съзнателно се болести с вируса, оповестява Военновъздушни сили. 57-годишната певица пуснала в обществените мрежи известие, че се оправя от заболяването. След два дни умряла. Хана Хорка не е била имунизирана.

Според сина й Ян Рек, тя се е заразила съзнателно, откакто той и татко му се разболели. Целта й била да получи документ за прекаран коронавирус и по-късно да може да посещава разнообразни събития.

В Чешката република хора без имунизация или документ за прекаран коронавирус не могат да влизат в кина, питейни заведения и заведения за хранене.

На фона на нещастието с Хана Хорка, Чехия регистрира рекорден брой болни от коронавирус. Ян Рек и татко му били имунизирани и се разболели преди Коледа. И тогава майка му декларирала, че не желае да стои далеко от тях и че избира да прекара коронавирус и тя.

Два дни преди гибелта си тя написала в обществените мрежи: " Сега към този момент ще има спектакъл, сауна и концерт “. В деня на гибелта си госпожа Хорка декларирала, че се усеща по-добре и се облякла с цел да излезе на разходка. Почувствала обаче болки в гърба и се върнала в спалнята си.

„ След 10 минути си беше отишла “, написа в обществените мрежи синът й Ян. Хана Хорка не е била имунизирана, само че съгласно сина й, не е вярвала на странните тайни теории за имунизациите.

„ Философията й бе, че е по-добре да се болести с коронавирус, вместо да се имунизира “, споделя Ян Рек.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР