Философията на този бюджет трябва да бъде подкрепа за най-уязвимите

...
Философията на този бюджет трябва да бъде подкрепа за най-уязвимите
Коментари Харесай

Какво ще стане с добавката към пенсиите след юли

" Философията на този бюджет би трябвало да бъде поддръжка за най-уязвимите групи ". Това сподели в студиото на " Денят стартира " депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов.
 
По тематиката с спомагателните заплащания, свързани с коронавирус, Адемов посочи, че в законите, които касаят тази добавка е записано, че до момента в който продължава изключителната конюнктура, заплащанията ще не престават.
 
" Дали това ще продължи и след този интервал или не, взема решение Министерски съвет ", посочи той.
 
До края на юни ще продължат анализите дали коронавирус добавката да влезе в размера на пенсиите и с какви принадлежности може да стане това, сподели депутатът от Движение за права и свободи. И посочи, че има няколко разновидността това да се случи.
 
Според някогашния обществен министър комплицираният баланс сред обособените секторни политики би трябвало да бъде реализиран преди внасяне на бюджета в Народно събрание.

Как да разберете какво ви изплаща Национален осигурителен институт

" Тези, които стачкуват имат своите учредения, само че политиката по приходите не би трябвало да бъде на парче, а осмислена авансово и съгласувана ", безапелационен е Адемов.
 
 istock istock
" В рамките на този бюджет има съществени разноски под подозрение - 8,2 милиарда лева за капиталови разноски. Как ще се случи реализирането на тези капиталови разноски, оттова може да има благоприятни условия за икономии. Но ръководещите ще имат огромни проблеми, в случай че продължат да работят така-
този, който стачкува му даваме пари ", счита Адемов.
 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР