Философията на конституцията беше направена така, че трите партии ГЕРБ-СДС,

...
Философията на конституцията беше направена така, че трите партии ГЕРБ-СДС,
Коментари Харесай

Борисов: Призовавам да бъдем на висотата на сътвореното за конституцията

Философията на конституцията беше направена по този начин, че трите партии ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи да носят отговорност, откакто се реалокира тежестта за избора на служебното държавно управление. Нека бъдат общителни сътрудниците да не се махат толкоз елементарно и да споделят, че нямат отговорност към това, което сътворихме. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.


В първите дни на конституцията бях там, когато за правосъден министър Пеевски предложи Христо Иванов, той отхвърли и Пеевски предложи Славов, какви са причините не знам. Оттам нататък сътворихме това, което приехме, сподели Борисов. Движение за права и свободи и тогава и в този момент в никакъв случай не са взели участие и не са имали зам.-министри. Разговорите за които става въпрос, тъй като правосъдният министър е водещ, дружно да се пишат законите. Призовавам трите партии да бъдем на висотата на сътвореното, уточни Борисов.

За това държавно управление носи отговорност Народното събрание, акцентира той. Когато гласувахме конституцията, си говорехме по какъв начин ще сме един блок за идващите 10 години ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, посочи водачът на ГЕРБ.

За защитата ГЕРБ носят отговорност, тъй като Запрянов е наш кадър. За всичко друго не носим отговорност, уточни Борисов.

Съвестта ми е чиста, в случай че назначат Даниел Митов, ще кажа ГЕРБ носят отговорност за външната политика.

За Кирил Вътев, Борисов сподели, че има положителни връзки с него „ и не желая да знам за тези смени “. Когато Народното събрание е променял с предумисъл от президентството контролът да дойда в Народното събрание, партиите които са го поправили да си понесат отговорността, съобщи Борисов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР