Филологът Зафиров е лансиран пред експерта Гуцанов От Дондуков 2

...
Филологът Зафиров е лансиран пред експерта Гуцанов От Дондуков 2
Коментари Харесай

Радев бесен на Нинова за комисията по отбрана

Филологът Зафиров е стартиран пред специалиста Гуцанов


От " Дондуков " 2 съпоставят аленото предложение с надалеч по-подготвените във фрагменти от другите ПГ

Оглавяването на непрекъснатата комисия по защита в 46-ото Народно събрание от Българска социалистическа партия внесло ново напрежение сред ръководителя на партията Корнелия Нинова и президента Румен Радев. Това признаха пред " Труд " депутати от Българска социалистическа партия. Причината - военната комисия е поверена на социалиста Атанас Зафиров, който няма нищо общо с отбранителната материя, приключил българска лингвистика и история във Великотърновския университет, по-късно финанси и школи, свързани с политологията.

От Българска социалистическа партия очаквали във военната комисия началник да е Борислав Гуцанов, който е ученик на Висшето военноморско учебно заведение " Никола Йонков Вапцаров ". Гуцанов е и лекар на военните науки, изучавал стратегическо обмисляне в региона на защитата и колкото и да е противоречив като персона, е специалист в региона, разясниха още пред " Труд " червени депутати.

Най-неприятното било, че при започващата президентска акция, изстрелването на Зафиров на председателския пост в парламентарната комисия, дало мотив за следващото изстудяване на връзките сред " Позитано " 20 и " Дондуков " 2. Според осведомени, единствената причина Гуцанов да не оглави въпросната комисия, е, че Корнелия Нинова не желала да я заподозрат в прекомерни благосклонности към варненеца, поради противоречивото им минало, когато си сваляха взаимно политическо доверие.

Не на последно място, близки до Румен Радев дали да се разбере, че другите парламентарни групи са предложили в отбранителната комисия надалеч по-подготвени във военната сфера фрагменти, а в случай че е била реализирана сделка тъкмо комисията по защита да е с ръководител от Българска социалистическа партия, то Гуцанов е по-подходящият за този пост.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР