Филмовата звезда Хю Грант изблъска камерата от ръцете на жена,

...
Филмовата звезда Хю Грант изблъска камерата от ръцете на жена,
Коментари Харесай

Хю Грант спретна грозен скандал на жена в Рим, оказа се, че е сбъркал жестоко

Филмовата звезда Хю Грант изблъска камерата от ръцете на жена, защото неправилно я помислил за папарак. Грозният случай се случил в Италия, оповестява „ Дейли Мейл “.

Британецът се разхождал в Рим със брачната половинка си, когато двамата се сблъскали с Луиза Мелара – ръководител на общинското дружество за боклуци АМА. Тя снимала с телефона си по какъв начин притежател на ресторант изхвърля незаконно отпадъците си на място, предопределено единствено за изхвърляне на боклука за семейства.

Неволно Мелара блокирала пътя на Хю Грант и жена му Ана Елизабет Еберщайн, което артистът приел персонално.

Във видеоклип се чува глас, който евентуално е на Ана. Тя споделя на британски: „ Извинете? Какво вършиме? Тъпа п**ка “. След това се чува гласът на Грант: „ Не си слагайте крайници пред жена ми “, след което той поставя ръка на камерата и я избутва.



Мелара твърди, че не разпознала Грант или жена му. Тя споделила, че си поставила крайници пред него и жена му, с цел да им подскаже да не минават, тъй като снима.

„ Грант, който беше зад мед, се пресегна и ми взе телефона. Взех си го назад и споделих: „ Не сте вежлив “. Казах му същото до момента в който сътрудник му обясняваше, че съм президент на компанията за събиране на боклуци на Рим.

Кметът на Вечния град се пробва да се пребори с казуса с боклука, за който има вяра, че виновни са проведени незаконни групи.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР