Филмовата индустрия в тениса се развива с все по-бързи обороти.

...
Филмовата индустрия в тениса се развива с все по-бързи обороти.
Коментари Харесай

Perfect Match: Киното подава ръка на тениса, за да ни потопи в романса между Агаси и Граф

Филмовата промишленост в тениса се развива с все по-бързи обороти. Наскоро по кината излезе холивудската тенис продукция  " Challengers ", в която Зендая играе ролята на надарената тенисистка Таши. Преди броени дни пък Роджър Федерер разгласи, че ще издаде документален филм за себе си, отнасящ се за последните си дни, като професионален състезател. Днес стана ясно, че още един филм на тенис тема ще излезе на бял свят, въпреки в по-различен род. Става дума за историята на Андре Агаси и Щефи Граф, като лентата ще бъде озаглавена " Perfect Match " и се чака да бъде с биографичен темперамент.

Двамата многократни " мейджър " първенци са известни, както с триумфите си на корта през 90-те години на предишния век, по този начин и с една от най-емблематичните любовни истории в тениса, като точно това ще е главният акцент върху кино лентата. Сюжетът ще се върти най-вече към края на брака на Агаси с първата му брачна половинка, модела Брук Шийлдс (през 1999-та), доближаването на двамата тенисисти и началото на взаимния им живот (след 2001-ва). В основните функции ще са немската актриса Лена Кленке и английският артист Тони Себастиан, който е най-много известен с присъединяване си в хитовия сериал " Игра на тронове ".

Интересното в любовната история сред двамата тенисисти е събитието, че Агаси е влюбен дълги години в бъдещата майка на децата си, само че тя е в дългогодишна връзка през цялото това време. Всъщност точно Граф е единствената мотивация за Агаси да играе на омразния си Уимбълдън, тъй като той се е надявал, че двамата с Щефи ще завоюват купите в една и съща година, като по този начин ще бъдат поканени на " Шампионския бал " и Андре би имал опция да танцува с 22-кратна шампионка от Шлема, само че събитието е анулирано, тъкмо когато това фактически се случва. 

Филмът ще не запознае тъкмо със случки като тази, както и със самото начало на техния романс, което стартира с ръчно направена картичка от Агаси за рождения ден на немската тенисистка, а в последна сметка тяхната обич ги подарява с две прелестни деца - Джейдън (22 години) и Джаз (20 години).

Очаква се самата премиера да е на 28-ми юни, в Azamon Prime. 

 Източник: tennisuptodate.com

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР