Филмът за Мартин Скорсезе Вълкът от Уолстрийт от 2013 г.

...
Филмът за Мартин Скорсезе Вълкът от Уолстрийт от 2013 г.
Коментари Харесай

Марго Роби издаде тайни за секс сцените с Лео ди Каприо

Филмът за Мартин Скорсезе " Вълкът от Уолстрийт " от 2013 година е основан на историята на същинския нюйоркски борсов брокер Джордан Белфорт (Леонардо ди Каприо), като Марго Роби играе брачната половинка му Наоми Лапалия.

Въпреки дребните функции в сериали като Australia`s Neighbours, боксофис шлагерът е филмът, който в действителност прави австралийската актриса международно известна. Ролята ѝ обаче се оказва много сложна за Марго Роби. Тогава тя е единствено на 22 години и играе с един от най-известните и положителни артисти в Холивуд. Да не загатваме за секс сцените, които двамата имат.



Още през 2016 година Марго Роби признава, че тези подиуми са били " неуместни " за снимане и са били първите такива за нея. Особено моментът от кино лентата, в който Марго Роби се пробва да съблазни екранния брачен партньор, изигран от Леонардо ди Каприо, в детската стая на дребната им щерка.

Марго признава, че въпреки да е изглеждала доста уверена на екрана тогава, в реалност не е било по този начин. Била е толкоз обезпокоена, че се е нуждаела от малко спомагателна храброст, преди да снима непристойните подиуми в спалнята с Леонардо ди Каприо, написа Дейли Мейл.



" Няма да неистина. Изпих няколко чаши текила преди тази сцена, тъй като бях нервна - доста, доста нервна ", изяснява звездата. Шотовете наподобява са си свършили работата, тъй като Марго Роби се оправи в действителност ослепително.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР