Филмът за Джокера ще е уникален. Аз обаче не бих

...
Филмът за Джокера ще е уникален. Аз обаче не бих
Коментари Харесай

Как Хоакин Финикс прие да е Джокера

Филмът за Джокера ще е неповторим. Аз обаче не бих го определил като филм за супергерои. Това съобщи артистът Хоакин Финикс, представен от Metro News.

Финикс публично беше разгласен за артиста, който ще извърши ролята на паметния персонаж. Новината беше много изненадваща за доста почитатели. Самият Финикс е прочут с много претенциозния си избор на функции и с това, че рядко се снима в комерсиални филми.

„ Мисля, че това което ще видите ще е много неповторимо. Не бих го вкарал в някой род. Ще забележим едни доста положителни персонажи. Те ще се оправят с действителни провокации. Мисля, че в комиксите постоянно е имало персонажи, които заслужават да бъдат изследвани и проучвани.

Преди три години се обадих на мениджъра си и го питах за какво просто не вземат един от тези облици и не създадат нискобюджетен филм за него. Веднага ми хрумна, че това може да стане с Джокера.

Той ми сподели, че ще отиде на среща със студиото, само че аз не обичам тези срещи. Вече бях не запомнил за тази концепция, когато разбрах за този филм. Наистина бях разчувствуван. Реших, че желая да съм част от това. Наистина ще е забавно да го видите на екрана “, съобщи Финикс.

Снимките на кино лентата ще стартират по-късно през годината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР