Филмът Спайдър-мен: Няма път към дома и сериалът Еуфория триумфираха

...
Филмът Спайдър-мен: Няма път към дома и сериалът Еуфория триумфираха
Коментари Харесай

Мария Бакалова блесна на наградите на MTV. Големите победите ли са Джей Ло и Зендая

Филмът " Спайдър-мен: Няма път към дома " и сериалът " Еуфория " победиха на филмовите и телевизионни награди на MTV, които бяха раздадени на гала в Санта Моника, щата Калифорния, предадоха осведомителните организации.

Продукцията за приключенията на супергероя завоюва премията за най-хубав филм, а артистът Том Холанд беше отличен за най-хубаво осъществяване във филм. " Спайдър-мен: Няма път към дома " осъществя доходи от съвсем 1,9 милиарда щатски $ в международния бокс-офис.

Сериалът " Еуфория " на HBO пък взе оценката на MTV за най-хубаво шоу, а Зендая сграбчи наградата за най-хубаво осъществяване в шоу, написа Vesti.bg

Певицата Оливия Родриго беше наградена за най-хубав музикален документален филм за плана си " Olivia Rodrigo: Driving Home 2 U ".

Даниъл Радклиф получи оценката на MTV в категорията за най-хубав изверг за присъединяване си в " Изгубеният град ", а Райън Рейнолдс сграбчи наградата за най-хубаво комедийно осъществяване за " Свободен състезател ".

София ДиМартино получи премията за пробив за ролята на Силви в телевизионната поредност " Локи " на " Дисни плюс ". Взимайки оценката си за пробив, ДиМартино показа, че е била бременна в деветия месец, когато й била препоръчана ролята на Силви. Бебето ѝ било едвам на три месеца при началото на фотосите на " Локи ". " Това в действителност значи доста за мен ", сподели актрисата. " Благодаря на публиката. Всичко е за вас. Благодаря, че допускате Силви във въображението си ".

Сред останалите отличници на филмовите и телевизионни награди на MTV се подредиха Джена Ортега (най-страховито осъществяване в " Писък " ), Скарлет Йохансон (най-добър воин в " Черната вдовица " ), Пупис и Змията (най-добра екранна целувка в " Кретените вечно " ).

Дженифър Лопес беше почетена с наградата " Поколение ". Отличието се връчва на звезди, които с разнообразните си превъплъщения са се трансформирали в любимци на филмовите и телевизионните фенове. Лопес получи и премията на MTV в категорията за най-хубава ария за " On My Way (Marry Me) ".

" Искам да благодаря на хората, които ми донесоха наслада и на тези, които разрушиха сърцето ми - на тези, които бяха почтени и тези, които ме излъгаха ", сподели Лопес, получавайки почетното отличие. Певицата и актриса насочи голям брой благодарности от сцената в Санта Моника. Тя се просълзи, обръщайки се към почитателите, дългогодишния си управител и децата си за това, че " ме научиха да обичам ". " Искам да благодаря на хората, които ми дадоха този живот ", сподели Лопес, като добави: " Ти си толкоз добър, колкото хората, с които работиш. Но в случай че имаш шанс, те те вършат по-добър. Имах огромен шанс в това отношение. "

Джак Блек беше почетен с наградата " Комедиен талант ". Сред филмите с негово присъединяване са " Училище за рок ", " Джуманджи ", " Свалячът Хал ", " Tропическа стихия " и други. Той озвучава основния воин в анимацията " Кунг-фу панда ". " Имам потребност от малко О2 ", сподели той, излизайки на сцената, с цел да получи оценката. " Комедиен талант. Хайде, бе, шегувате ли се? За какво? Не заслужавам, само че ще приема ", сподели Джак Блек.

Водеща на церемонията беше актрисата Ванеса Хъджинс. В нея със свои музикални осъществявания взеха присъединяване Снуп Дог, Дипло и Суей Лий.

На церемонията беше и родната звезда Мария Бакалова, която се отличи с предизвикателно облекло, като заложи на супер къса пола. Тя се качи на сцената и с цел да показа спечелилият в една от категориите.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР