„Филмът с чекмеджетата вече приключи. Мутрите са добре разположени по

...
„Филмът с чекмеджетата вече приключи. Мутрите са добре разположени по
Коментари Харесай

Изправи се БГ! Ние идваме!” обещават истинска подкрепа за семействата

„ Филмът с чекмеджетата към този момент завърши. Мутрите са добре ситуирани по всички етажи на властта ". Това съобщи Мая Манолова на формалното разкриване на предизборната акция на „ Изправи се БГ! Ние идваме!”.

Тя акцентира, че в програмата на партията е заложена същинска поддръжка за фамилиите. От групировката считат, че скокът на битовите сметки би трябвало да бъде напълно стихотворец от страната, осведомят от Нова телевизия.

„ Това е мръсна война. Искат война и ще я получат. Някой в Народното събрание би трябвало да споделя „ не” на мръсните покупко-продажби и този някой сме ние”, сподели Николай Хаджигенов в коментар на бъдещото наличие на " Изправи се БГ! Ние идваме! " в идващия парламент.
„ Изминалите два Народното събрание демонстрираха, че би трябвало да мислим върху това кой може и кой не може. Много е значимо в този трети за тази година парламент, да има хора, които знаят по какъв начин се вършат нещата в политиката. Трябва да излъчим държавно управление с хора, които имат капацитет”, добави Татяна Дончева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР