Филмът Опенхаймер спечели едни от най-важните отличия на американската Гилдия

...
Филмът Опенхаймер спечели едни от най-важните отличия на американската Гилдия
Коментари Харесай

Опенхаймер с най-много отличия от Гилдията на екранните актьори

Филмът " Опенхаймер " завоюва едни от най-важните оценки на американската Гилдия на екранните артисти. Килиън Мърфи взе наградата за най-хубав артист, а Робърт Дауни-джуниър - тази в категорията за поддържаща мъжка роля. Лентата, която споделя за основателя на атомната бомба и първото ѝ потребление в историята, беше отличена и за цялостното показване на актьорския състав. 

 
Преди 28 години, когато пробвах да стана артист, бях провален музикант и се усещах като новобранец, само че - гледайки ви през днешния ден - знам, че съм част от нещо в действителност необикновено. Много ви благодаря.
Килиън Мърфи, артист в " Опенхаймер "

Филмът " Барби " още веднъж остана без нито една премия. Марго Роби беше измежду номинираните за най-хубава актриса, само че успеха в категорията е за Лили Гладстоун за ролята на Моли Бъркхарт в " Убийците на цветната луна ". 

 
Нямаше по какъв начин да пресъздам Моли без невероятния актьорски състав, с който работих. Тя има доста характерно място в фамилията си, което се дефинира от културата на племето Осейдж.
Лили Гладстоун, актриса в " Убийците на цветната луна "

При сериалите " Наследници " завоюва премията за най-хубав състав в трагичния род, до момента в който в комедийния - носителите са актьорите от " Мечката ". Педро Паскал сграбчи статуетката за най-хубав артист в трагична телевизионна поредност, а продукцията " Последните оживели ", в която взе участие, получи наградата за най-хубави каскадьори. 

 
Да си част от една общественост евентуално е най-хубавото нещо в това да се занимаваш с тази специалност.
Педро Паскал, артист в " Последните оживели "

По-рано " Опенхаймер " победи и на премиите БАФТА и " Златен глобус ", а за идните " Оскари " има най-вече номинации. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР