Филмът Опенхаймер на режисьора Кристофър Нолан получи приза за най-добър

...
Филмът Опенхаймер на режисьора Кристофър Нолан получи приза за най-добър
Коментари Харесай

Филмът „Опeнхаймер“ обра наградите БАФТА на Британската академия за кино и телевизия

Филмът „ Опенхаймер " на режисьора Кристофър Нолан получи наградата за най-хубав филм на премиите БАФТА на Британската академия за кино и телевизия. На церемонията в Лондон филмът получи общо седем награди. Сред другите съществени оценки, които получи " Опенхаймер ", са за постановка на Кристофър Нолан, за най-хубав артист на Килиън Мърфи и за най-хубав артист в поддържаща роля на Робърт Дауни-младши. Филмът взе и премията за най-хубава истинска музика.

Наградата за най-хубава актриса отиде при Ема Стоун за осъществяването ѝ в " Клети създания ". Филмът получи общо пет награди БАФТА. За поддържаща женска роля беше отличена Давайн Джой Рандолф за играта ѝ в " Останалите ". С БАФТА за автентичен сюжет си потегли " Анатомия на едно рухване ".

" Зона на интерес " беше награден за най-хубав неанглоезичен филм. Филмът получи премията и за най-хубав английски филм. " 20 дни в Мариупол " е отличен в документалната категория на премиите. БАФТА за най-хубав анимационен филм получи " Момчето и чаплата ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР