Филмът на ужасите Безшумно“ оглави северноамериканския бокс офис, а комиксовият

...
Филмът на ужасите Безшумно“ оглави северноамериканския бокс офис, а комиксовият
Коментари Харесай

"Черната пантера" изпревари "Титаник" по приходи


Филмът на ужасите „ Безшумно “ оглави северноамериканския бокс офис, а комиксовият филм „ Черната пантера “ продължава да бие всевъзможни върхове, като задмина даже и феноменалния триумф на „ Титаник “.

„ Безшумно “, който споделя за ужаса на семейство, опитващо се да се скрие от офанзивите на същества със свръхразвит слух, донесе през първия уикенд доходи от 50.2 млн. $.

На втора позиция остана "Ready Player One" – научна фантастика в ретро жанр, разказващ за младеж, който не помни своя отегчителен и тъмен свят през 2045 година и се впуска във виртуална галактика на завършения и рискове. Той завоюва 24.6 млн. $ за три дни и 96.5 млн. $ за две седмици, сочат данни на профилираната организация Exhibitor Relation.

Филмът е считан от рецензията за креативно наследство на Стивън Спилбърг. Той е изпълнен със специфични резултати, както и с препратки към най-известните филми от 80-те и 90-те години на 20 в., в това число и на самия Спилбърг, като „ Извънземното “, „ Челюсти “, Джурасик парк “.

„ Черната пантера “ е отдаден на негър супер воин и след осем седмици на екран, той е на четвърто място. Той донесе доходи от 8.7 млн. $ за последния уикенд, а от излизането си по екраните в Съединени американски щати и Канада – общо 665.6 млн. $. Така той изпревари „ Титаник “ /1997/, който събра 659 млн. $ в Северна Америка и се нарежда на трето място измежду филмите, донесли най-вече доходи в Северна Америка за всички времена. Първите две места в тази ранглиста се заемат от „ Аватар “ /2009/ и „ Междузвездни войни: Пробуждането на силата “. Първият донася 760 млн. $, а вторият – рекордните 936.7 млн. $. В международен мащаб историческият връх се държи от „ Аватар “ с 2.8 милиарда $, следван от „ Титаник “ с 2.2 милиарда далара. И двата кино лентата са на режисьора Джеймс Камерън.
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР