Филмът Феноменалните 2 вече нахлува в кината на 15 юни

...
Филмът Феноменалните 2 вече нахлува в кината на 15 юни
Коментари Харесай

Кой печели феноменални награди от Феноменалните 2?


Филмът Феноменалните 2 към този момент нахлува в кината на 15 юни 2018 година и можете да го гледате на 2D, 3D и 4DX. А в този момент е време да разберем кои са спечелилите, които печелят феноменалните ни награди!

Можехте да се включите в играта до 23:59 ч. на 18.06.2018 година За задачата трябваше единствено да измислете и напишете какво споделя основната героиня Хелън на мъжа си Боб на този кадър:

 Кой печели феноменални награди от Феноменалните 2?

Ето ги спечелилите и техните награди:

- 5 комплекта детска тениска и подскачаща топка печелят:
Петко Тодоров
Милена Стойкова
Николай Атанасов
Снежана Борисова
Невена Врабчева

- 5 комплекта бележник и несесер с такъми
Кремена Крумова
Яница Георгиева
Василена Костадинова
Адриана Иванова
Галина Димитрова

- 5 броя плажна забрадка
Нели Иванова
Надежда Попова
Ками Пеева
Стоян Казанджиев
Татяна Калинова

Благодарим на всички за учасието!

***
А в този момент разберете повече за Феноменалните 2:


Любимото на дребни и огромни феноменално семейство се завръща във Феноменалните 2 . Този път спасяването на света и светлината на прожекторите падат върху Хелън, която още веднъж работи като Еластина. Докато Боб би трябвало да остане вкъщи и да се заеме с Виолета, която навлиза в пубертета с висока скорост, с Даш, за който математиката е толкоз ясна, колкото и Космоса, в резюме ще би трябвало да се оправя с всекидневните героизми на "нормалния " живот. Тази сложна за всички смяна става още по-тежка заради обстоятелството, че фамилията към момента не е наясно с пробуждащите се суперсили на бебето Джак-Джак. Когато нов изверг измисля брилянтен и унищожителен проект за международно владичество, фамилията и Мразон би трябвало да намерят метод още веднъж да работят дружно, което е по-лесно на думи, в сравнение с в реалност, в случай че и всички да са феноменални.

Режисьор е Брад Бърд (Железният колос, Феноменалните), а продуценти са Джон Уолкър (Феноменалните) и Никол Гриндъл (Играта на играчките 3). На 15 юни 2018 Феноменалните 2 още веднъж избавят света ни единствено в кината на 2D, 3D и 4DX.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР