Филмът е определен като хип-хоп басня, изградена около части от

...
Филмът е определен като хип-хоп басня, изградена около части от
Коментари Харесай

Ще видим ли живота на Еминем, пресъздаден в сериал

Филмът е избран като " хип-хоп легенда, построена към елементи от живота на Еминем ". След излизането си той се трансформира в боксофис шлагер, а саундтракът му завзема класациите на Billboard.
 Еминем на 50
Еминем в 30 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

" Осмата миля ", режисиран Къртис Хенсън, наблюдава историята на Джими (Еминем) - упорит млад рапър, който живее в Детройт и се пробва да започва кариерата си на локалната хип-хоп сцена. Във кино лентата от 2002 година вземат участие още Ким Бейсингър, Майкъл Шанън, Меки Файфър, Британи Мърфи и Антъни Маки.

От излизането на " Осмата миля " към този момент може и да минават над 20 години, само че положителната вест за почитателите е, че Еминем и 50 Cent възнамеряват възобновление. Голямата вест е, че двамата към този момент създават ефирен сериал, основан на кино лентата.
 Снимка 601731

В изявление за BigBoyTV самият 50 Cent споделя, че дружно с Еминем към този момент са в развой на адаптиране на полу-автобиографичната история. Това обаче не значи, че новият сериал ще копира напълно кино лентата. " Това е съвременна версия ", изяснява 50 Cent. И добавя още, че в новия план желае да покаже доста повече детайлности - " неща, които бихте споделили в изявление " да вземем за пример.
 Еминем, Linkin Park и кавърът на
Вече знаем по какъв начин биха звучали Еминем и Linkin Park в една ария

Изненадващо, доста добре

Засега не са издадени повече детайлности към сериала, само че пък знаем, че на Еминем не му е трябвало съвсем никакво увещание да взе участие в основаването му, написа Entertainment Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР