Филмът е описан от IMBD като хорър, включващ героите на

...
Филмът е описан от IMBD като хорър, включващ героите на
Коментари Харесай

Училището в Маями получава оплаквания, след като на ученици е показан филм на ужасите с темата за Мечо Пух от учител

Филмът е разказан от IMBD като хорър, включващ героите на Пух и Прасчо, които търсят възмездие, откакто Кристофър Робин напуща, с цел да отиде в университет.

Съобщава се, че е получил рейтинг NR в Съединени американски щати, което значи, че не е оценен, само че е маркиран като 18 от Британския ръб за кино подредба.

Една майка, чиито близнаци бяха в класа, сподели, че се е почувствала „ изцяло изоставена от учебното заведение “, откакто учителят не съумя да спре да пусне кино лентата.

„ Той не спря кино лентата, макар че имаше деца, които споделяха: „ Хей, спрете кино лентата, не желаеме това “, сподели Мишел Диас пред CBS News Miami.

Прочетете повече в Sky News:
Притежателят на билет печели джакпот от лотария от $1,7 милиарда
Уил Смит и Джейда Пинкет Смит са разграничени от 2016 година

Г-жа Диас сподели, че съгласно известията учениците са избрали да гледат кино лентата, само че сподели, че учителят би трябвало да „ огледа наличието “.

Главният преподавател на учебното заведение, Вера Хирш, сподели пред CBS News, че казусът е адресиран непосредствено с учителя и са подхванати подобаващи дейности, „ с цел да се подсигурява сигурността и благополучието на учениците “.

„ Активно следим учениците и нашият консултант по психологично здраве и шеф към този момент се срещнаха с учениците, които показаха терзания “, сподели тя.

Академията за новаторско обучение отвори порти през 2011 година, съгласно нейния уеб страница. Обучава децата от момента, когато за първи път тръгнат на учебно заведение на възраст от пет до шест години, до навършването на 17 години.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР