Филмът Don’t Worry Darling вече се превърна в тема номер

...
Филмът Don’t Worry Darling вече се превърна в тема номер
Коментари Харесай

Цялата драма около Don’t Worry Darling: Най-скандалната кино премиера тази есен!

Филмът Don’t Worry Darling към този момент се трансформира в тематика номер едно на клюкарските летописи, макар че премиерата му беше безусловно преди часове. Причината? Неспирните разпри сред режисьорката Оливия Уайлд и актьорския състав на лентата. В случай, че сте пропуснали драмата (или просто като нас сте мощно комплицирани от нея), по-долу обобщаваме всички елементи:

За какво става дума?

Don’t Worry Darling е психически трилър, чието деяние се развива през 50-те години на предишния век, а основните персонажи се извършват от Флорънс Пю и Хари Стайлс. Проектът е втори за някогашната актриса Оливия Уайлд, чиято половинка в действителния живот е не различен, а самият Хари. Главната мъжка роля във кино лентата съвсем отива у Шая Лебьоф преди Оливия да назначи обичания си: това е значим подробност, когато става дума за свадите към лентата.

Виж още: ТЕСТ: Познаваш ли паричните единици на страните по света? 

Флоренс VS Оливия

Първите клюки за свада сред Флорънс Пю и Оливия започнаха това лято, когато почитатели видяха, че Флорънс не промотира кино лентата като останалите артисти. Анонимен източник рапортува пред уеб страницата Page Six, че актрисата не харесвала Оливия поради аферата ѝ с Хари Стайлс. Според публикацията, режисьорката почнала романса си с 10 години по-младия Хари, до момента в който още била обвързана с артиста Джейсън Судейкъс. По тази причина интимните връзки сред Хари и Оливия на снимачната площадка наподобява възмутили Флорънс.

Лъжливото овчарче

Месец по-късно Оливия си навлече гнева на още един артист, обвързван с лентата – Шая Лебьоф. В изявление за Variety тя разяснява събитията към напускането му, отбелязвайки, че „ процесът на работа на Шая не съвпаднал с [нейния] работен етос “. Мнозина разтълкуваха това изявление като намек, че тя е уволнила артиста от продукцията. Репликата обаче се обърна против нея, когато Шая отхвърли изказванието и пусна в интернет копие на имейл от Оливия, в който тя го моли да се върне на работа. И в случай че това не бе задоволително неприятно, то в имейла режисьорката прави и саркастична смешка във връзка Флорънс Пю, отсичайки, че „ ще сложи Мис Фло на мястото ѝ “.

Каквото стане във Венеция

Флорънс по този начин и не разяснява слуховете по адрес на нея и Оливия, само че до ден сегашен има единствено една обществена изява, обвързвана с кино лентата – на Фестивала във Венеция. Наблюдателни почитатели и папараци разясниха, че връзките сред двете дами на премиерата наподобяват неловки. Всъщност в интернет изтече клип, на който даже Хари Стайлс пренебрегва Оливия на аления килим – факт, който провокира клюки за разлъка сред двамата.

Не знаем каква, в последна сметка, е истината, само че едно е несъмнено: в случай че Don’t Worry Darling е най-малко на половина толкоз безизходен, колкото слуховете към премиерата му, то ще ни трябват пуканки!

Изображение: https://www.instagram.com/dontworrydarling/
https://www.instagram.com/oliviawilde/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР