Филм показва най-добрите знаци“, които предпазват от инциденти и пазят

...
Филм показва най-добрите знаци“, които предпазват от инциденти и пазят
Коментари Харесай

Филм показва най-добрите знаци, които предпазват от инциденти и пазят живота и здравето на работещите

Филм демонстрира „ най-хубавите знаци “, които защищават от произшествия и пазят живота и здравето на работещите, оповестиха от пресцентъра на  Изпълнителна организация „ Главна ревизия по труда “ (ГИТ).

Новата, обновена, версия на първия филм от поредицата с анимационния воин Напо, който демонстрира на наличен език главните правила за предварителна защита на рисковете на работното място, разгласява Европейската организация за сигурност и здраве при работа (EU-OSHA).

Краткият филм задава въпроси, свързани със смисъла на знаците посредством тяхната форма и цвят, кое може да попречи на тяхната успеваемост и какво може да се случи, в случай че те не се съблюдават. Чрез видеото служащите и чиновниците могат да се приготвят да реагират вярно при заплаха, възбрана, обвързване, изключителна обстановка или пожар на работното място.

Видеото може да види.

Оригиналът „ Напо в… Разказ за най-хубавите знаци “ е оповестен през 1998 година като дава главно встъпление в знаците и знаците за сигурност на работното място. Това е потребно управление за новите чиновници и скъпа опция за освежаване на знанията на по-опитните служащи, осведомят от ГИТ.

„ Напо е главен покровител на сигурността и здравето като главно право при работа и той е тук, с цел да подсигурява, че това е действителност за всеки служащ “, показват героя от EU-OSHA. Всеки може да означи неговата 25-годишнина, като посети уеб страницата и открие още завладяващи филми с героя. 

Европейската организация за сигурност и здраве при работа публикува в края на предходната година на своя уебсайт видеоклип, в който се демонстрира по какъв начин да предотвратим риска от излагане на канцерогени по време на работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР