Филипинската суперзвезда Мани Пакиао (59-7-2) вярва, че в него има

...
Филипинската суперзвезда Мани Пакиао (59-7-2) вярва, че в него има
Коментари Харесай

Съветникът на Пакиао: Ако победим Матис, следващата ни цел е Ломаченко

Филипинската суперзвезда Мани Пакиао (59-7-2) има вяра, че в него има сили за най-малко още няколко боксови срещи, преди да се пенсионира. В първата от тях Пакмен ще се изправи против "редовния " първенец на Световната боксова асоциация (WBA) в полусредна категория Лукас Матис през юли в Куала Лампур.

"Определено това няма да е последната ми боксова среща. Искам последната ми среща да бъде във Филипините, само че пред има най-малко още няколко дуела, до момента в който се пенсионирам ", съобщи 39 годишният филипинец на конференция в малайзийската столица.

Матис (39-4), който ще направи своята първа отбрана на купата, съобщи, че чака "голяма борба ", само че има вяра, че има нужните качества, с цел да резервира своята корона.

Ако пък Пакиао завоюва, както се чака от множеството боксови експерти, неговата последваща цел ще бъде първенеца на WBO в категория супер-перо Васил Ломченко (11-1), който пък от своя страна ще премине в лека категория, с цел да оспори WBA купата на Хорхе Линарес на 12-ти май.

"Ако не успеем да победим Матис, тогава е време да се оттеглим от спорта ", съобщи съветникът на Пакиао Майкъл Концч.

"Не подценяваме Матис, тъй като знаем, че той е рисков противник. Но ние желая да победим по впечатляващ метод, а след това да се бием с Ломаченко през есента. Трябва обаче да отбележим, че и на него му следва дуел, тъй че сега има доста незнайни, само че това са нашите цели. Ако и двамата реализиран триумф в идните си срещи, тогава съм на мнение, че дуел през есента ще има ", добави Концч.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР