Филипинска драг кралица беше арестувана в сряда заради изпълнението им

...
Филипинска драг кралица беше арестувана в сряда заради изпълнението им
Коментари Харесай

Филипинската драг кралица на Исус е арестувана за непристойност

Филипинска мил кралица беше задържана в сряда поради осъществяването им като Исус Христос, рецитирайки Господната молитва.

Видео на осъществяването на Pura Luka Vega провокира наказателни тъжби от християнски групи през юли.

33-те годишният, чието същинско име е Амадеус Фернандо Паженте, е изправен пред до 12 години затвор съгласно законите за непристойности в страната с преобладаващо католическо население.

Близо 80% от Филипините се разпознават като римокатолици.

Pagente е упрекнат в закононарушението „ аморални доктрини, неприлични изявления и изложения и неприлични шоу стратегии “, съгласно копие от заповедта за арест, споделена от полицията в Манила.

Видеото включва космат Паженте, облечен като Исус Христос, изпълняващ рок версия на Господната молитва на тагалог. Оттогава той е заличен.

Движението " Филипините за Исус ", включващо водачи на протестантска черква, записва първата наказателна тъжба в прокуратурата на Манила в края на юли. След това през август беше подадена втора тъжба от католическата група Назарянско приятелство.

Няколко града във Филипините, в това число столицата Манила, също оповестиха Pagente за " persona non grata ", латинска фраза за " нежелателен човек ".

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР