Филипе Коутиньо няма да запише първия си мач като титуляр

...
Филипе Коутиньо няма да запише първия си мач като титуляр
Коментари Харесай

Дебютът на Коутиньо за Байерн се отлага поне с един кръг

Филипе Коутиньо няма да запише първия си мач като титуляр при гостуването на Шалке от втория кръг на немската Бундеслига, удостовери старши-треньорът на Байерн (Мюнхен) - Нико Ковач.

Бразилецът дойде напълно скоро от Барселона чартърен до края на другото лято, само че към момента не е подготвен физически, съобщи босът на първенците.

" Той не е на нужното физическо равнище, с цел да играе 90 минути. Не желаеме да поемаме непотребни опасности с включването му в стартовия състав незабавно. Той тренира едвам от две седмици и има да наваксва. Знам, че доста хора желаят незабавно да го видят титуляр, само че всичко би трябвало да бъде вярно ", заключи Ковач, който въпреки всичко ще включи бразилеца в групата за мача.

Другото ново попълнение Иван Перишич, който също пристигна чартърен, обаче има надалеч по-големи шансове да започва от първата минута. " Иван е доста по-напред с подготовката. Той стартира тренировки по едно и също време с нас, а също по този начин изигра няколко мача за Интер от предсезонната подготовка ", добави хърватинът.

Байерн ще би трябвало да търси трите точки в Гелзенкирхен, откакто записа единствено 2:2 вкъщи против Херта предходната седмица. Тимът, воден от Давид Вагнер пък приключи 0:0 при визитата си на Борусия Мьонхенгладбах. Двубоят сред двата отбора е в събота от 19:30 часа.
 Коутиньо щял да бъде най-хубавият състезател в Бундеслигата до момента
Коутиньо щял да бъде най-хубавият състезател в Бундеслигата до момента

Вижте кой твърди това
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР