Филип Плейн е известен с разточителния си начин на живот,

...
Филип Плейн е известен с разточителния си начин на живот,
Коментари Харесай

Обиколка на дома: Филип Плейн и Лучия показаха в какъв лукс живеят

Филип Плейн е прочут с разточителния си метод на живот, пристрастеност към красивото и първокласното, а това си проличава и от новата му къща. Къща ли написахме? Новият му дом в тежкарския Уестсайд - Бел Еър, Лос Анджелис, е по-скоро замък, който малко ни припомня на хотелски комплекс, а не на имение, само че всеки с опциите си...

И по този начин, преди година писахме, че Филип Плейн и неговата другарка Лучия стягат новото си любовно гнездо, което коства скромните 280 млн. $ и се простира на цели 14 декара. След продължителни ремонтни, строителни действия и обзавеждане, имениeто е приключено. В къщата има три фонтана, които са в самото начало на големия парцел и са първото нещо, което всеки клиент вижда, когато влиза по основната алея. 

Виж още: И заживели щастливо женени: Миро и Тина от " Един за различен " с неповторима кола

Интериорът на къщата е хем съвременен, хем като в някой бароков замък от ерата на френските крале. Именно това предизвика някои коментиращи да нарекат къщата кич, а не комфортен и съвременен дом, само че... хей, изкарайте ги тези пари, купете си къща и я обзаведете по ваш усет. Казват, че парите не купуват класа, само че ние не се наемаме да подлагаме на критика Плейн, който е обожаван от родните плеймейтки и фолк изпълнителки, а и освен.

Виж още: Николета Лозанова като Ариана Гранде: На кого отиват повече емблематичните заешки уши? 

Много искра в бяло и сребърно - това е цветовата палитра в имението на Плейн и приятелката му Лучия, която в ново видео в Youtube прави обиколка на дома и изяснява част от интериорните решения, а някои шокираха даже и нас, а ние сме привикнали да виждаме всичко (почти).

Трапезарията е в розов цвят, на тавана има невероятни тапети с текстове, които са въодушевени от държавната опера в Германия, а това било отпратка към родината на Филип. Всъщност имат няколко трапезарии, като втората е много по-светла и елегантна. Не сме въобще сюрпризирани, че в този актуален палат има толкоз доста пространства и обособени зали, в които да посрещат посетители.

Целият разкош може да видите във видеото тук, тъй като на нас ни се замаяха главите от този лукс и отиваме да си хапнем обяда, подготвен грижливо у дома.

Изображение: https://www.instagram.com/xluciabartoli/, https://www.instagram.com/philippplein/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР