Филип обича да се обгражда с млади и красиви жени

...
Филип обича да се обгражда с млади и красиви жени
Коментари Харесай

Новата прислужница на Киркоров е бивша участничка в скандално руско риалити

Филип обича да се обкръжава с млади и красиви дами
След провокативното „ голо “ празненство на Анастасия Ивлеева, поради присъединяване в което, Филип Киркоров и другите участвали си навлякоха гнева на Владимир Путин, съветската звезда съвсем изцяло прекъсна връзка с близката си другарка - продуцентката Татяна Тур. Именно поради нея той участвал на скандалната вечеринка, пише Life Online.

Новата му фаворитка към този момент е 28-годишната Марго Овсяникова, известна в тесния кръг на шоубизнеса като някогашен участник в телевизионния план Дом-2 (руски аналог на Биг Брадър, б.р.).

Според " Комсомолская истина " Киркоров и Марго са се срещнали в края на предходната година, тъкмо преди празненството на Анастасия Ивлеева. Овсянникова и нейният богат другар, чието име остава мистерия, проведоха огромно събитие, на което бяха поканени Тимати, Егор Крийд, Ксения Собчак и, несъмнено, самият Филип.

Същата вечер роденият във Варна арменец подари на Марго огърлица на стойност 8 милиона рубли (80 хиляди евро), а самата тя сподели, че събитието е платено от нейния обичан мъж на име Виталий, който й подари неподвижен парцел в влиятелния Москва Сити комплекс, колие, като брачната половинка на Роналдо, и пръстен с огромен елмаз от марката за бижута Harry Winston.

Вярно, богатият Виталий по този начин и не се появи вечерта. Никой не знае кой е той и, както допускат медиите, мъжът най-вероятно е женен.

Марго го срещнала на отмора. Според нея мъжът бил притеглен от гласа й: " Не бях гримирана, напълнях и въобще не се пробвах да се харесам. Пях на караоке и той се влюби в гласа ми. Вярваше и ми даде пари, с цел да снима видеоклип. “.

Вероятно олигархът в действителност е видял гений в момичето. През последните години Овсянникова интензивно се пробва да пробие на сцената: снима видеоклипове с поддръжката на същия „ спонсор “, само че по този начин и не съумя да реализира огромна популярност. От известно време някогашната участничка в скандалното шоу „ Дом-2 “ стартира да се появява обществено с Филип Киркоров.

Известно е, че Марго е родена в украинския град Макеевка, в Донбас. Именно Овсяникова придружаваше Киркоров по време на неотдавнашното му посещаване в ДНР.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР