Филип Морис Интернешънъл обяви, че е сключила споразумение за дългосрочно

...
Филип Морис Интернешънъл обяви, че е сключила споразумение за дългосрочно
Коментари Харесай

Филип Морис Интернешънъл разширява сътрудничеството си с KT&G

Филип Морис Интернешънъл разгласи, че е сключила съглашение за дълготрайно съдействие с KT&G - водещият производител на тютюневи и никотинови произведения в Южна Корея.

Компанията ще продължи да бъде дистрибутор на новаторските бездимни устройства и консумативи на KT&G в международен мащаб (с изключение на Южна Корея). Новото съглашение стъпва на сполучливата взаимна работа сред двете компании в последните три години, в границите на която Филип Морис Интернешънъл комерсиализира продуктите на KT&G на повече от 30 пазара.

Споразумението е със период от 15 години до 29 януари 2038 г.На всеки три години ще се организира оценка на постигнатите резултати на база размери по поетите задължения, с цел да се подсигурява гъвкава реакция на изменящите се пазарни условия. Филип Морис Интернешънъл и KT&G плануват поетите задължения да нарастват за цялостния период на деяние на съглашението.

“Удовлетворени сме от взаимната си работа с KT&G досега. Смятаме, че дълготрайното съдействие посред ни ще форсира построяването на бъдеще без пушек. Искаме всички, които няма да се откажат от пушенето, да преминат на по-добра опция, което ще донесе изгоди както за тяхното лично здраве, по този начин и за публичното здраве и обществото като цяло. ”, сподели Яцек Олчак, основен изпълнителен шеф на Филип Морис Интернешънъл.

“Ще успеем да изградим бъдеще без пушек по-бързо, в случай че всички пушачи имат достъп до по-добри други възможности и до точна информация за тези новаторски артикули. Заедно с KT&G призоваваме регулаторните органи, учените и здравните експерти на всички места по света, в това число и в Корея, да се възползват от капацитета на тези софтуерни нововъведения да накарат пушачите да се откажат от цигарите. ", продължи Олчак.

,,Откакто започнахме процеса на промяна на компанията ни милиони пушачи към този момент минаха на бездимни други възможности и стопираха напълно използването на цигари. Продуктите на KT&G са допълнение към нашата съществена и водеща в света опция с нагряване без горене – и продължаването на нашето съдействие ще обезпечи на пълнолетните пушачи по света по-широк избор, тъй че те да могат да оставят цигарите. Корея е световен водач в науката и нововъведенията и през днешния ден ние вършим значима стъпка към постигането на по-добро бъдеще. Нашето партньорство ще форсира реализирането на общата ни визия за бъдеще без пушек посредством съчетаването на технологиите и бързия ритъм на основаване на нововъведения в KT&G и научната и комерсиална инфраструктура на Филип Морис Интернешънъл ”, приключи Олчак.

Съгласно съглашението, Филип Морис Интернешънъл ще продължи да разполага със специфичен достъп до бездимните марки на KT&G и до продуктовите нововъведения в развой на разработка - в това число на артикули, предопределени за пазари в страни с ниски и междинни приходи, което ще обогати съществуващото продуктово портфолио от бездимни други възможности на компанията. То подсигурява на KT&G непрестанен достъп до световната комерсиална инфраструктура на Филип Морис Интернешънъл и до опита на компанията в комерсиализацията на бездимни други възможности, което ще способства за по-нататъшното разширение на бездимния бизнес на KT&G отвън Южна Корея.

Продуктите, които ще се оферират по силата на съглашението, ще са минали научна оценка, с цел да се подсигурява, че те дават отговор на регулаторните условия на пазарите, където се продават, както и на стандартите за качество и научна аргументация на Филип Морис Интернешънъл.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР