Филип Морис България e победител във водещите награди за най-добър

...
Филип Морис България e победител във водещите награди за най-добър
Коментари Харесай

Филип Морис България е най-добър работодател според годишните награди на Career Show за 2021 г. |

Филип Морис България e победител във водещите награди за най-хубав шеф в категорията „ Най-добър шеф “. Престижното жури на премиите оцени високо достиженията на компанията и я сложи преди всичко измежду над 340 кандидатури в региона на новаторските подходи и сполучливите тактики свързани с повишение известността на работодателската марка и открояване на процесите за привличане, задържане и развиване на чиновниците.

“Грижата за чиновниците е многопластова – от здравето и сигурността на работното място, през характерни действия за тяхната ангажираност до обезпечаване на благоприятни условия за учене и развиване. Всеки един миг в нашето общо пътешестване в организацията е скъпо и значимо. И ние ще се грижим да го вършим, тъй като имаме вяра в това, че чиновниците са тези, които градят смяната, тези, които вършат организацията сполучлива. Само по този начин можем да бъдем желан шеф, единствено по този начин можем да задържаме и привличаме най-хубавите хора на пазара на труда. ”, споделя Анна Габровска, управител „ Култура и човешки капитал “ във Филип Морис България.

“Поздравяваме Филип Морис България за високите резултати в годишните награди Career Show Awards 2021! Това е както персонален триумф за компанията, по този начин и крачка нагоре в инвестицията в пазара на труда в България. Постиженията на работодателите в областта на човешките запаси са забележителни. Щастливи сме, че можем да проследим развиването на фирмите с всяко издание на премиите Career Show Awards и да им отдадем справедливо самопризнание ”, показа Симона Харизанова, съосновател на кариерния конгрес и уредник на състезанието Career Show.

Career Show Awards e годишен конкурс, отличаващ водещи практики в човешките запаси и работодателската марка. През тази година над 80 български и интернационалните компании бяха оценени от влиятелно жури от експерти в разнообразни сфери като инж. Васил Велев, президента Росен Плевнелиев, началник Силвена Роу, психолога Ани Владимирова, медийния специалист Андон Балтаков и други

В категорията „ Най-добър шеф “ второ място заемат SiteGround, а трето е отредено за Paysafe.

Пълния лист с спечелилите на Career Show Awards 2021 можете да видите тук:
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР