Филип Кръстев вкара гол при дебюта си за шампиона на

...
Филип Кръстев вкара гол при дебюта си за шампиона на
Коментари Харесай

Филип Кръстев отбеляза още в дебюта си за Лос Анджелис

Филип Кръстев вкара гол при дебюта си за първенеца на Мейджър лийг сокър на Съединени американски щати " Лос Анджелис ФК ". Халфът се разписа при успеха с 4:0 над " Реал Солт Лейк " в мач от осминафиналите в шампионата за Купата на лигите.

Юношата на " Славия " и някогашен футболист на " Левски " е благосъстоятелност на " Сити футбол груп " и мина в клуба от Ел Ей преди броени дни.

Той влезе като запаса в 76-ата минута на мястото на Денис Буанга. В 84-ата получи подаване от Матеуш Богуш, навлезе към наказателното поле и стреля по земя, след което топката рикошира в крайници на бранител на противника и влезе в мрежата за крайното 4:0.

Първите три попадения за триумфа бяха дело на Буанга в 52-ата и 56-ата минута, а един гол добави Нейтън Ордас в 62-ата.

" Лос Анджелис " се класира на четвъртфиналите на шампионата, където ще срещне мексиканския " Монтерей " в събота в 5:30 часа сутринта българско време.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР