Филип Киркоров е може би най-голямата звезда на руския шоубизнес.

...
Филип Киркоров е може би най-голямата звезда на руския шоубизнес.
Коментари Харесай

Единствената дъщеря на Филип Киркоров вече порасна и прилича невероятно много на баща си

Филип Киркоров е може би най-голямата звезда на съветския шоубизнес. Роденият във Варна артист има две деца – щерка на име Алла-Виктория и наследник Мартин. И двеет деца са родени от сурогатна майка.

През декември дъщерята на поп звездата стана на 12 години и сигурно ще се изненадате, като видите какъв брой доста наподобява тя на Киркоров. 

Като множеството деца на звезди в Русия и те са привикнали да получават най-хубавите и най-скъпите неща. Гардеробът им съдържа единствено най-луксозните марки, най-новите модели телефони и най-хубавите играчки.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Алла-Виктория Киркорова (@kirkorova_allaviktoriya)

Последният рожден ден на дъщерята на Киркоров също е бил много специфичен. Все отново тя е толкоз чакано и обичано дете.

Алла-Виктория Киркорова е родена на 26 ноември 2011 година, само че през 2023 г.  празнуването на рождения ден било преместено на 1 декември.

И тази дата не е определена инцидентно. Единствената щерка на съветския крал на поп музиката е доста мъчно да бъде изненада. Момичето просто се къпе в разкош от раждането си. Вероятно по този метод бащата се пробва да компенсира неналичието на майка за децата си.

Затова тази година било решено да рождения ден на Алла-Виктория да бъде отпразнуван  на премиерата на кино лентата „ Елхички -10 “. Именно на 1 декември се състоя въпросната премиера в закрита кино зала.

В чест на тържеството целият клас на Алла-Виктория бил поканен на кино. По време на прожекцията на кино лентата самата рожденичка була поканена на сцената, където я поздравили. Там й подарили огромно куче играчка и море от цветя.

След прожекцията на кино лентата няколко телохранителя изнесли цветята от салона, толкоз били доста. А за какво подарили куче на момичето? Можете да се досетите за това, откакто гледате кино лентата „ Елхички-10 “.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Алла-Виктория Киркорова (@kirkorova_allaviktoriya)

В този филм една от основните функции се играе от самия Филип Киркоров. Той играе себе си, несъмнено.

И съгласно сюжета, в навечерието на Нова година дъщерята на героя моли да й подарят нормално куче от улицата. Но вместо това звездният татко й подарява статуя на фамозното куче на Анди Уорхол.

Детето било доста смутено от този поврат на събитията, тъй като главната му детска фантазия останала неосъществена. Както постоянно се случва, възрастните не постоянно схващат изцяло смисъла на детските фантазии. Затова и възрастните стопират да мечтаят, тъй като са сигурни, че фантазиите не се сбъдват.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Алла-Виктория Киркорова (@kirkorova_allaviktoriya)

Друг забавен факт е, че самата Алла Виктория отказала да се появи във кино лентата и да играе ролята на дъщерята на татко си. Момичето въобще не желае да бъде актриса и по всевъзможен метод заобикаля обществения звук.

Може би това е просто поради възрастта й. Все отново, още от дребна е виждала другата страна на публичния живот и известността. И може би като дете е срещу този метод на живот. Филип Киркоров постоянно се пробва да я показа на всемирски събирания, само че на момиечто въпросния всемирски искра въобще не й е забавен.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР