Филип Григоров е познат не само на българската, но и

...
Филип Григоров е познат не само на българската, но и
Коментари Харесай

Актьор от сериала Щурите съседи иска да снима в България

Филип Григоров е прочут освен на българската, само че и на испанската аудитория. Участвал е в сериалите " Щурите съседи " и " Новите съседи ". Живее и работи в Испания към този момент 20 години, а преди ден бе специфичен посетител в предаването „ Добър вечер, София “.

Завършил актьорски курс в Испания, в школата за театрални изкуства на Кристина Рота, една от най-престижните на Иберийския полуостров и Европа, както и учебното заведение на Хавиер Бардем, Пенелопе Круз и Антонио Бандерас.

Актьорът описа в елементи за образованието си в фамозната школа за театрални изкуства на Кристина Рота.

Това са техники, в които по-скоро те упражняват и в тези 4 години ти придобиваш майсторлъка да направиш това, което желае от теб режисьорът, когато четеш сюжета, да можеш добре да схванеш какво желае да каже създателят. Режисьорът от време на време има свое виждане, друго от моето, и е нужно да се приспособявам с това, и най-после да вложа собствен почерк в персонажа. А когато вляза в персонажа, по едно и също време съм аз и това, което е написано, разяснява той, представен от БНР.

Съвсем при започване на актьорската си кариера Григоров добива известност и от приликата му с тогавашния министър-председател Хосе Луис Родригес Сапатеро. Приликата на Филип с него му носи страховит триумф в едно от известните вечерни шоу излъчвания в Испания.

„ Какво е в действителност да си артист – преди всичко да си преодолееш егото “, споделя Филип Григоров.

Той ще запомни вечно монолога от един филм на Педро Алмодовар - " Болка и великолепие ", който е трябвало да показа пред аудитория.

Усещането онлайн, контактът с публиката за артиста е доста специфичен, магия. Монологът беше доста трагичен, само че съумях да се свържа с душата си и да предам добре на публиката този момент… Това се случва в театъра. Тогава се почувствах добър артист, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР