Филип Филипов стана първият българин, участвал в един от най-силните

...
Филип Филипов стана първият българин, участвал в един от най-силните
Коментари Харесай

Българин игра на Копа Либертадорес в плажния футбол

Филип Филипов стана първият българин, взел участие в един от най-силните шампионати в света и най-популярния в Южна Америка - Копа Либертадорес. Състезанието се организира в столицата на Парагвай Асунсион с присъединяване на всички първенци на страните от Южна Америка.
Топстрелецът на България Филип Филипов изигра 4 срещи за първенеца на Боливия Амакас и бе разгласен за състезател на мача против първенеца на Еквадор Виктория Андрес. В него той означи първия гол за успеха с 3:2, с която отборът му се подреди в топ 10 на Южна Америка.
Пред препълнените трибуни на " Естадио Лос Пиналди " в Луке в парагвайски край Сан Антонио победи Президенте Хайес с 3:1.
Шестото издание на Копа Либертадорес по плажен футбол беше най-силното до момента, тъй като във всички тимове личаха имената на най-хубавите играчи в този спорт от Испания, Русия, Бразилия, Съединени американски щати и други
Филипов изпраща една от най-успешните си години, откакто стана първенец на Латвия и Израел, игра в италианското и полското състезание, направи персонален връх в Световното клубно състезание с маркирани най-вече голове в един мач и най-после взе участие в Копа Либертадорес.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР