Филип Филипов предсказа с точност катастрофалния трус в Турция 18

...
Филип Филипов предсказа с точност катастрофалния трус в Турция 18
Коментари Харесай

Астролог бие тревога, очаква много мощни земетресения през тези дни

Филип Филипов предсказа с акуратност пагубния трус в Турция 18 дни преди замята да се разтресе

Тревожна прогноза за доста мощни трусове през идващите дни доникъде на март направи Филип Филипов. Според астрологът и физик, който предсказа с акуратност пагубния трус в Турция 18 дни преди замята да се разтресе, най-критични са дните от 18 до 22 февруари. 

Една от аргументите за това е свръхмощното експлоадиране на Слънцето от клас Х2.2 малко преди Новолунието и мощната фигура с присъединяване на 8 планети. Тези дни работи доста мощна галактическа фигура сред Слънцето, Сатурн, Луната, Плутон, Венера, Нептун и Селена, написа той във Facebook.

„ Навлизаме в интервала, когато Гравитационната сила по отношение на Земята ще се увеличи доста заради скупчване на множеството планети в относително стеснен отсек от гледаната от Земята Слънчева система. Това най-вероятно ще донамести към този момент съществено разместените разломи. След това чисто астрологически, Луната ще съвпадне с няколко планети, които директно имат отношение към земетръсите и по този метод, тя ще задейства в допълнение рисковите процеси “, предизвестява астрологът.

„ Нещата ще кулминират, когато ще се осъществя Новолуние с присъединяване на една от основните планети на земетресенията - Сатурн. И в края на месеца Луната ще направи три поредни затъмнения, което в допълнение ще насочи още комплицирана сила към Земята “, акцентира той.

Според него това е едно от най-мощните за последните към 20 години слънчеви изригвания, потвърждаващо думите му, че предстоят нови все по-мощни експлоадирания от Слънцето. 

„ Не би трябвало да се позволява суматоха и непотребни страхове, без значение, че навлизаме в интервал на сериозна заплаха. Тези прогнози се вършат единствено за да се понижи риска за хората, нашата страна и съседите ни, които към този момент пострадаха доста “, твърди Филипов.

Последното зимно новолуние, за което написа той, се чака на 20 февруари. То ще има огромна магическа мощ.

„ От началото на годината има цяла поредност от мощни слънчеви изригвания и те ще зачестяват както предвиждах в мое ТВ присъединяване, правено преди Рождество и излъчено на 1.01. Там изяснявам, че редица самозабравили се човеци, които желаят да манипулират цялото човечество ще бъдат съществено сюрпризирани през 2023 от мнението на Слънцето, като живо създание, изявяващо Действията на Господа по цялата Земя и Слънчева система “, споделя физикът.

„ В такива моменти, когато Венера, Нептун и Селена са в доста мощна връзка със Слънцето, това е съвършен миг за демонстрация на висшата обич, избавление от кармата посредством състрадание и съчувствие, поддръжка на хората в сложни моменти, връзка с живота на Бога във Вселената и Слънцето, развиване на интуицията и връзката с възприятията на Христовите ангели, работа в региона на логиката на психиката и поддръжка на висшето в индивида и цялото човечество “, прибавя той.

„ Ако човек, не желае да се развива в описаните равнища, отклонява тези висши импулси от своето схващане и даже ги потиска, то тази мощна галактическа сила от Божествен порядък, проявена от слънчевото експлоадиране може да сътвори редица проблеми на здравословен, прочувствен, ментален и душевен проект, тъй като тази Божествена сила идва при нас и в случай че хората й се противят, те основават огромно противодействие и „ кабелите “ на организма могат да прегорят от огромната сила, която си протича с или без наше предпочитание “, изяснява астрологът-физик. 

„ Ето за какво, в такива моменти човек, би трябвало да е в медитация и молитва, да мисли за велики и Божествени неща, да развива своята вътрешен глас и единение с Бога благодарение на своя Ангел-хранител и да се опита да ползва колкото се може по-съзнателно Божествените импулси към нравственост. Добре е също по този начин да се пие повече вода, да се разрежда кръвта по натурален метод и да се води непотребното електричество отвън тялото посредством контакт на стъпалата със Земята и по-чести душове “, прибавя той.

„ За страдание, това най-мощно до този миг от началото на годината Слънчево експлоадиране, ще засилва още повече Сеизмичните процеси по лицето на Земята и то освен към Европа, а и към двете Америки. В идващия Нов лунен месец ще забележим още доста съществени трусове и към този момент дадох прогноза за това, като ще се постарая да дам и нова информация, в случай че има такава. Новото в тази ситуация е, че Слънцето ще засилва още повече Магнитното поле на Земята и това ще предизвика още по-мощна сеизмична интензивност. Ето за какво, е належащо да се ръководи персонални риск и рискът към околните, посредством инструментите, които съм основал за задачата “, предизвестява Филип Филипов. 

„ След като гигантските трусове в Турция осъществиха голямо освобождение на сила, което дестабилизира сеизмичното равновесие на Балканите и Турция, и откакто в Румъния се случиха мощни земетресения, се оформи един вектор сред двете области, показан на графиката с виолетова линия. Тази линия основава сериозна заплаха по отношение на точка 1, а в точки 2, 3 и 4 могат да се осъществят нови трусове вследствие на търсенето на ново равновесие от напрегнатите плочи. В точките 5 и 6 може да има индиректно въздействие на същия този развой. Всички тези области бих оценил с код алено “, написа той.

„ Относно България за жалост към този момент навлизаме в код алено, тъй като процесите в Румъния демонстрираха активизиране на остаряло огнище, което може да предизвика процеси в точка 7. В точка 8 или по протежението на трите разломни линии маркирани в черно са вероятни трусове, само че както обясних, рискът е доста по-малък от какъв брой в областите маркирани от 1 до 6 “, изяснява астрологът-физик. 

„ Трябва да се означи фактът, че всички осъществени трусове до този миг са относително плитки, а Вранча като доста рисков източник, осъществя събития от доста огромна дълбочина и не би трябвало да е директно обвързван с трусовете досега. Вранча, обаче си е Вранча и тя може да ни изненада всеки миг със земетресение от 7 или даже 8 М по Рихтер, които в случай че се случат ще има провали в цялата зона от Москва, Белград и Истанбул, като България следователно ще бъде доста наранена “, прибавя той.

„ Изключително значимо е, че в случай че Вранча се готви да направи огромни провали, Земята ще стартира да излъчва в Румъния и Северна България газ радон в обилни количества. Нашата страна и Румъния наблюдават тези данни и сеизмичните институти, както и Службите за отбрана на популацията са длъжни да дадат на време информация за това “, акцентира Филипов. 

„ На 18.02 +-1 ден се осъществя първият рисков модел, който може да осъществя събития по отношение на крива линия преминаваща през Тимишоара, Белград, Месина и Триполи. Този модел правя оценка с код оранжево. Друга рискова област минава през Сочи, Малатия, Дамаск и Йерусалим “, написа той.

„ Новолунието на 20.02 +-2 дни демонстрира, че цяла Източна Турция и нейните съседи са под код алено за целия приближаващ Лунен месец. Същото това Новолуние демонстрира и сериозна заплаха за крива линия, преминаваща през Крим, Анкара, Кипър и Кайро, като за жалост Хърватия и Италия са наранени от друга линия, преминаваща непосредствено през Рим “, прибавя той.

„ На 23.02 се осъществя Юпитерово затъмнение от Луната, което за жалост демонстрира заплаха за западните ни съседи, като 17 и 21 изт. меридиан +-2 градуса дружно с диагонална линия, свързваща Загреб и градове северно от Неапол. Налице е код оранжево за 23.02+-1 ден “, предизвестява астрологът. 

„ На 25.02 се осъществя Ураново затъмнение от Луната, което е много рисково, тъй като визира с линията Вранча, Истанбул и Дамаск. Налице е също код алено за 25.02+-1 ден “, прибавя той.

„ Новолунието и двете особени Лунни затъмнения, могат да осъществя земетресения на 27.02, 7.03 и 15.03 +- 2 дни по отношение на описаните за тях линии и правя оценка риска за тези дати с код алено “,   написа във Facebook Филип Филипов. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР