Филип Буков и Любомира Башева - с положителни тестове, Марта

...
Филип Буков и Любомира Башева - с положителни тестове, Марта
Коментари Харесай

Куп актьори от Откраднат живот пипнаха COVID-19

Филип Буков и Любомира Башева - с позитивни проби, Марта Вачкова кашля неприятно, Моню Монев снима и крие, че приятелката му е болна.

В огнище на COVID-19 се е трансформирала снимачната площадка на сериала „ Откраднат живот”, написа таблоидът „ Уикенд”, базирайки се на информация от свои източници.

Актьорите от сагата, които към момента не са пипнали подлия ковид, са изпаднали в суматоха, че могат да се заразят от свои заболели екранни сътрудници.

„ Някои сътрудници се държат много безконтролно. Марта Вачкова се прибра от Дубай и още на другия ден пристигна на фотоси с болно гърло и кашлица. Започна да чупи ръце, че не знаела дали да си направи PCR тест. Слава Богу, незабавно я изпратиха да се изследва. Моню Монев пък снима цели два дни преди да си признае, че приятелката му е вирусоносител. И него на часа го накараха да иде в лаборатория и резултатът му се оказа позитивен. Отстраниха го от работа и пренаредиха работния график. Най-разумно постъпиха Филип Буков и Любомира Башева. При първите признаци отидоха за фарингеални натривки и се оказа, че също са покосени от китайския грип”, споделиха източниците ни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР