Филип Буков е човекът с най-големи шансове за победа в

...
Филип Буков е човекът с най-големи шансове за победа в
Коментари Харесай

Филип Буков печели „Сървайвър”

Филип Буков е индивидът с най-големи шансове за победа в „ Сървайвър ”7, писа „ Уикенд ”. Младият артист се обрисува като най-симпатичният участник за публиката, която тази година взема решение изхода от играта, гласувайки с есемеси. Очаква се Буков, който има най-вече последователки, да изкласи до финала и да грабне премията от 150 000 лв..


Заклетите почитатели на „ Сървайвър ” като цяло стопираха да гледат новия сезон на Би Ти Ви, тъй като са на мнение, че епизодите са прекомерно дълги и скучни, игрите – като за деца, а участниците – като за клюкарските рубрики на жълтите уеб сайтове. Само че Филип Буков прави изключение. Малкото останали фенове на формата към този момент го разясняват като най-достойният за успеха участник тази година. Физически квалифициран, постоянен, учтив, ерудиран и не мрънка за нелепости – това виждат в него феновете. Според всеобщото мнение, Буков е най-симпатичният състезател от тима на известните. Дамите пък не се тормозят да разясняват, че е доста прекрасен и с наслада биха до гледали до края. Всъщност доста фенове – в това число мъже, споделят мнение, че младият артист е единственият човек, поради който си коства да се гледа риалитито в настоящия си вид, като се прави конкретизиране, че гледането е с приплъзване на многото скучни моменти.

Фенове на Буков оферират той да води идващия сезон на „ Сървайвър ”, в случай че изобщо има идващ сезон след неуспеха на настоящия. Смятат, че това е единственият човек, който е задоволително добре квалифициран, с цел да може почтено да замести обичания им водещ Владо Карамазов. „ Ако не е Карамазов, би трябвало да е Буков ”, считат феновете.
Но до момента в който в България го хвалят, артистът, наподобява, не си изкарва по никакъв начин прелестно в Доминикана. В неделя стана ясно, че той е примрял от безсилие. Бяха излъчени фрагменти от лагера на известните, от които се вижда по какъв начин Филип се е облегнал на дървен дънер, краката му се подкосяват, той се пробва да се задържи прав, само че не съумява и пада, като си удря главата. Към него се спускат съотборниците му и съумяват да го свестят, а по-късно се намесва медицински екип. Оказва се, че кръвното на артиста е идеално, само че кръвната му захар е паднала поради глада.

Той споделя, че споменът му от припадането е, че е лежал в лагера – там, където по принцип спи. Сънувал е и внезапно в съня му се появяват Благо Георгиев, Божана Кацарова и още някой, които му крещят в лицето: „ Какво става? Добре ли си? ”. „ Ние от известно време сме на доста малко количество храна. Всеки път, когато се изправям, ми се вие свят, само че... пипвам се за нещо, изчаквам десетина – петнайсет секунди, оправя ми се кръвното и не преставам. Когато сме на игрите, удря ни адреналинът и не чувствам подобен вид проблеми. Няма друга причина с изключение на храната ”, изяснява артистът.

Измислиха название на сезона – Срамвайвър

Би Ти Ви се оправдава за неуспеха

Зрители измислиха название за злощастния седми сезон на „ Сървайвър ”. Фенове на истинския формат назовават настоящата трансформация „ Срамвайвър ”, уверени, че изданието е позор и хората, които го снимат, и за малкия екран, която го излъчва. Райтингът продължава да е пагубен, мненията на формалните страници в обществените мрежи – обидни, а под изявленията на риалитито към този момент все по-често се разискват стратегиите на конкуренцията. В неделя да вземем за пример обект на мнения бяха имитациите в шоуто „ Като две капки вода ” на Нова телевизия. Хората споделиха, че гледат „ Капките ”, а страницата на „ Сървайвър ” наблюдават по табиет. Преди това обсъждаха присъединяване на Краси Радков в „ Един за различен ”.

От Би Ти Ви към този момент се чудят по какъв начин да оправдават неуспеха си и по какъв начин да убедят хората, че неуспехът в действителност е триумф. В неделя при Петя Дикова поканиха двете отпаднали от надпреварата в Доминикана участнички – Стефани и Златомира, с цел да кажат, че предаването в този момент било доста по-разчупено спрямо предходните сезони, а игрите били доста по-интензивни. После включиха журналиста Емил Спахийски, който съгласно водещата бил енциклопедия по „ Сървайвър ”, с цел да каже какъв брой е прекрасен новият сезон. След като посочи, че има и по-запознати с риалитито от него, той сподели, че по света имало разнообразни модификации на формата, в това число такива, в които игрите се излъчват с часове. Това в действителност е една от главните рецензии към сезон 7 – че прекомерно дълго излъчват монотонните игри, от което става скучно, и че епизодите са прекомерно дълги – по 3 часа. Спахийски сподели, че в някои страни епизодите не престават и по 4 часа. След това му беше заложен въпрос дали Ваня Джаферович, против който аудиторията роптае, е добър водещ. Той отговори, че е доста добър водещ и че Владо Карамазов също бил недолюбван от феновете, когато за първи път стъпил в риалитито. Но след това станал суперзвезда. Това явно трябваше да убеди хората, че епизодите, които не са им забавни, в действителност са си доста хубави.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР