Филип беше човек с визия и голямо сърце. Това каза

...
Филип беше човек с визия и голямо сърце. Това каза
Коментари Харесай

Учителката на Филип, убит на пешеходна пътека: Беше човек с визия и голямо сърце

Филип беше човек с визия и огромно сърце . Това сподели в предаването „ Тази събота “ учителката на убития на пешеходна пътека в София 15-годишен юноша.

„ Научих за случилото се от новините, само че аз не знаех, че става въпрос за Филип. На идващият ден майка му се свърза с мен – благодаря ѝ, че е събрала сили да го направи. Всъщност от нея разбрах, че става дума точно за него “, изясни Радка Караджова.

Караше безусловно като анормален, не един път съм му правил забележка, споделя съседът

Учителката на Филип описа, че той е бил прелестен човек, с ясна визия за бъдещето си и се е борил за всичко, добър към всеки, имал е огромно сърце. Радка Караджова е било негова учителка до седми клас. Тази година Филип е трябвало да стартира образованието си в друго учебно заведение.

Снимка: bTV

„ Потърпевша е неговата дребна сестричка, на която съм класен началник. Там към този момент би трябвало да се работи с децата, с цел да схванат случилото се “, сподели още Радка Караджова. Според нея е належащо да се работи и с психолог.

Утре също ще има митинг с претенции за промени и правдивост за жертвите на войната по пътищата

„ За страдание пред последните години, а и освен, ограниченията, които се взимат против протичащото се по пътищата безумство, са на правилото „ проба-грешка “. Лисва задоволително задълбочаване в казуса. Пробват се разнообразни способи, с цел да се види кой ще сработи “, разяснява тематиката и Илия Тодоров от Българската асоциация на потърпевшите при злополука.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР