Филип Аврамов за пореден път е на гребена на вълната

...
Филип Аврамов за пореден път е на гребена на вълната
Коментари Харесай

Вместо да си гледа детето, Филип Аврамов си развява „меча“ из Рим с новата си

Филип Аврамов за следващ път е на гребена на вълната в любовта. Той е вманиачен по своята мениджърка Христина Димитрова, която е с най-малко десетилетие по-млада от него.

Двамата са дружно от към година, само че едвам от към месец се знае за връзката им. Дълго време я пазеха в загадка, само че откакто през декември предходната година бяха уловени в интимна поза, към този момент не крият взаимоотношенията си.

Даже в противен случай, започнаха да ги обявяват, тъй като разгласиха фотоси от почивката си в Рим. Фицата е завел новата си възлюбена във Вечния град, където се радват на любовта си.

През това време в България някогашната му държанка Севинч Ибрахим се чуди по какъв начин да изясни на щерка си къде е баща й. Актьорът поддържа връзка с детето, само че не чак толкоз постоянно, колкото би трябвало. На последния рожден ден на дребната Ана даже е стоял единствено час и половина, тъй като на другия ден бил на работа, което е неприемливо малко.

Фицата има две дъщери. Голямата е от някогашната му брачна половинка Милена, с която неведнъж се разделяше и събираше. От 2 години насам дефинитивно е без нея и се усеща свободен да лудува с всевъзможни дами.

Интересното е, че звездата от „ Домашен арест “ постоянно е имал връзки с много по-млади дами. Дали инцидентно или не, все към него са млади мадами.

Говори се, че на Фицата ангелът му е слаб и не може да се сдържи пред женските прелести, когато ги види. Ето за какво непрекъснато изневеряваше на Милена и доближава 50-те, а към момента не може да сътвори същински постоянна връзка. Дали с Христина ще се получи, времето ще покаже.

Източник: БЛИЦ
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР