Филип Аврамов влиза в ролята на Чичо Коледа в новия

...
Филип Аврамов влиза в ролята на Чичо Коледа в новия
Коментари Харесай

Чичо Коледа тръгва по кината

Филип Аврамов влиза в ролята на Чичо Коледа в новия филм с едноименно заглавие на режисьора Ивайло Пенчев. Той ще бъде показан публично на 23 ноември в зала 1 на НДК от 19 ч. в границите на " Киномания ", научи ДУМА от Венелина Михова, пиар на студио " CINEMAQ ". А от 26 ноември ще може да се гледа по кината. " Чичо Коледа " към този момент сграбчи сърцата на варненската аудитория, като получи Наградата на публиката на фестивала " Златна роза " и Наградата на град Варна на " Любовта е полуда ".

Филмът носи духа на Коледа и преплита орисите на няколко герои. В центъра на сюжета са дете, което мечтае да има семейство, и мъж в костюм на Дядо Коледа, който е изгубил самоличността си. Историята заплита орисите и на таксиметров водач и момиче, готово на всичко, с цел да реализира фантазията си, улични музиканти с положително сърце - всеки със своята обич, другарство, горест и благополучие. Следват куп комични обстановки и всеки търси това, за което жадува най-вече - семейство, амнистия, обич, другарство. Няма по какъв начин желанията им да не се осъществен, стига да повярват в Чичо Коледа.

" Това е една смешно-тъжна история. Поставени са съществени въпроси. Идеята породи от съсценариста Божан Петров след ефирен репортаж. Надявам се феновете да погледнат и на себе си с усмивка и в последна сметка да си кажат: " Животът е прелестен! ", споделя пред Радио София режисьорът Ивайло Пенчев.

Продуцентът - студио " CINEMAQ ", което отбелязва и своя 25-годишен празник, още веднъж събира огромни имена от българското кино и театралната сцена - Малин Кръстев, Васил Банов, Свежен Младенов, Симона Халачева, Милена Аврамова, Стефан Денолюбов, София Бобчева, Китодар Тодоров и е със специфичното присъединяване на Аня Пенчева. На Филип Аврамов партнира дребният Ален Ангелов в ролята на сирачето, който решително върви по стъпките на татко си - артиста Деян Ангелов, и към този момент има три пълнометражни кино лентата зад тила си.

Всеки, който желае да се допре до магията на коледния филм, може да отиде на формалната премиера и да види звездите на " Чичо Коледа " на аления килим.

Филип Аврамов

Филип Аврамов, Ален Ангелов, режисьорът Ивайло Пенчев и Свежен Младенов на снимачната площадка

Малин Кръстев и Симона Халачева

Милена Аврамова

София Бобчева и Свежен Младенов

Свежен Младенов

Васил Банов и Ален Ангелов

Аня Пенчева

Иван Лечев и Ани Пападопулу

Китодар Тодоров

" Акага "

Снимки Студио " CINEMAQ "

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР