Филиалите на Ал Кайда и Хизбула призовават привържениците да се

...
Филиалите на Ал Кайда и Хизбула призовават привържениците да се
Коментари Харесай

В бюлетина на Intel се казва, че терористичните групи призовават поддръжниците си да се насочат към интересите на САЩ и Израел на фона на конфликта между Израел и Хамас

Филиалите на Ал Кайда и Хизбула приканват последователите да се насочат против ползите на Съединени американски щати и Израел в отговор на израелско-Хамас спор и пътуването на президента Байдън в района, съгласно бюлетин на разузнаването, прегледан от CBS News.

Въпреки че чиновниците споделят, че няма съответна или достоверна опасност, двустранният „ предизвестие за ситуационна информираност “ от Ню Йорк Бюрото за битка с тероризма акцентира ситуацията с нараснала опасност. Той предизвестява, че Ал Кайда на Индийския субконтинент (AQIS) е призувала своите поддръжници да нападат американски, английски и френски жители и ползи заради спора Израел-Хамас. Освен това се отбелязва, че Хизбула прикани за „ ден на невиждан яд “ против Израел и Съединени американски щати по време на визитата на господин Байдън в Израел в сряда.

Относно детонацията в болничното заведение ал-Ахли ал-Мамдани в град Газа, оценката предвижда, че ще се употребява за подбудителство към принуждение.

в изказване от сряда, че към момента няма „ съответни, правдоподобни закани за Ню Йорк, само че добави, че „ напрежението се повишава след нападението против Израел на 7 октомври “. 

„ The Полицията на Ню Йорк прави всичко допустимо, с цел да предотврати бъдещо принуждение в нашия град. Знаем обаче, че настоящите събития в чужбина може да резонират с обособените хора в страната и това е мъчно да се планува “, продължава изказването. 

CBS News също прегледа депеша за дипломатическа сигурност на Държавния департамент, публикувана в сряда, която изисква всички дипломатическите постове да привикват своите комисии за незабавни дейности, известни също като EAC.

Значителна стъпка е да се сътвори Комитет за незабавни дейности (EAC). Този индивид дава отговор за ръководството на рецесии в дипломатическите служби и приказва с все по-променлива среда на закани вкъщи и в интервенциите на Съединени американски щати в чужбина.

В предизвестието се споделя, че районните чиновници по сигурността дружно с личния състав на Комитета за незабавни дейности би трябвало да отбележат уязвимите места и сигурността от приемащите народи.

The кабелът изисква всички тези комисии да потвърдят, че прегледите са били подхванати и приключени.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР